Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

186 flotte og nyistandsatte lejligheder i Horsens

Fjordglimt

Bo ud til naturskønne og fredede Nørrestrand

I den nordøstlige del af Horsens ligger Fjordglimt - 186 istandsatte lejligheder fordelt på tre værelser i det naturskønne område Nørrestand. Omgivelserne indbyder til en gå- eller løbetur rundt de i fredede naturområder ved Nørrestrand – mens byliv, shopping og café-besøg i Horsens midtby kun er få kilometer væk.

Fjordglimt er opført i fire karréer, der hver har et hyggeligt gårdmiljø i midten med god plads til leg, hygge og grillaftener. Fjordglimt er for dig, der vil have en moderne, lys bolig i grønne omgivelser – og samtidig bo tæt på byens liv og oplevelser.

3 km. til gågaden
Gåafstand til indkøb
Tæt på Nørrestrand
2 km. til daginstitutioner
Heimstaden lejeboliger Horsens

Fakta om boligerne

Med en nyistandsat lejebolig i Fjordglimt får du:

  • Treværelses lejligheder på 68-71 m²
  • Terrasse på 15 m² eller fransk altan
  • HTH-køkken med hvide fronter
  • Stilrent badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler
  • Gennemgående egetræs-laminatgulve
  • Elevator
  • 9.000 m² grønne fællesarealer med fodboldbane
  • Stort gårdrum med fælles forsamlingshus og aflåste cykelskure
  • Horsens Fjord og fredede naturområder lige i nærheden
Se ledige boliger
Heimstaden lejeboliger Horsens

Bo med naturen helt tæt på

Uden for hoveddøren har du adgang til gang- og løbestier, der fører dig rund om Nørrestrand, som er kendt for sit rige dyreliv, vildhestereservat og skønne udsigtsposter. Samtidig har du alle hverdagens nødvendigheder lige om hjørnet; gode indkøbsmuligheder, skoler, institutioner og 3 km til Horsens midtby.

Til ejendommen hører 9.000 m² grønne fællesarealer, skønne gårdrum, et fælleshus med festlokale, aflåste cykelskure, gode parkeringsforhold og elevatorer. På de store fællesarealer, som ligger på østsiden af Fjordglimt, er der masser af plads, højt til himlen og grønt lige så langt øjet rækker.

Hvis du hellere vil nyde Horsens mange indkøbsmuligheder og kulturoplevelser, er byen blot få kilometer væk.

Se ledige boliger

Karrébebyggelse og unik beliggenhed

Fjordglimts unikke beliggenhed lige ved Nørrestrand skaber et uforstyrret rum, hvor der er plads til både ro, friluftsliv og fællesskaber.

Ejendommen, der oprindeligt var et kollegie, er istandsat og består nu af 186 lejligheder fordelt på fire identiske murstenskarréer. Hver karré har desuden et hyggeligt gårdrum i midten, og flere boliger har terrasse i terræn.

Rundt om Fjordglimt er der foruden fine fællesarealer, også gangstier der fører dig rundt om Nørrestrand, som er kendt for sit rige dyreliv, vildhestereservat og skønne udsigtsposter. Hele turen rundt om Nørrestrand er 13 kilometer lang.

Se ledige boliger

Ledige lejeboliger i Fjordglimt

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning