Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

15 tidløse og funktionelle rækkehuse i Karup

Fasanvænget

Tidløse og funktionelle rækkehuse i Karup

Karup ligger i Midtjylland og har ca. 2.250 indbyggere. Kendetegnene for byen er et stærkt sammenhold og foreningsliv samt den smukke natur, hvor du b.la. kan nyde området omkring Karup Å og de store hedearealer.

De 15 rækkehuse på Fasanvænget har carport, depotrum, have samt terrasse og har et tidløst udtryk og en yders funktionel planløsning.

Fire værelser og 97-99 m²
Parkering ved boligerne
2 km til skole
2 km til indkøb
Lejeboliger på Fasanvænget i Karup

Fakta om boligerne

De 15 lejeboliger på Fasanvænget er opført som rækkehuse og stod indflytningsklare i 2018. Boligerne er med fire værelser og er mellem 96-99 m².

Med en bolig på Fasanvænget får du:

  • Moderne køkken fra HTH
  • Hårde hvidevarer
  • Have og terrasse
  • Carport og depotrum
  • Hvide skabe i badeværelse og værelser
  • Funktionelle klinker i badeværelse og entré
  • Gode, rummelige værelser
Lejeboliger på Fasanvænget i Karup

En by midt i naturen

I Karup er der et rigt foreningsliv, dagligvarebutikker, bager, frisør og biograf. Børnene trives godt i den lokale skole, børnehave og dagpleje og de grønne omgivelser i nærmiljøet indbyder til en aktiv fritid og mange oplevelser.

I byen er der store arbejdspladser, bl.a. Flyvestation Karup, Midtjyllands Lufthavn og Karup Kartoffelmel Fabrik. Er du pendler kan du nå både Viborg, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive på kun 30 minutter. Du kan også tage turen til København på under en time fra Midtjyllands Lufthavn, som samtidig også gør det nemt for dig at komme ud i verden.

På Karup Skole er der undervisning for 0.-9. klasse, SFO tilbud til de mindste samt klubtilbud til de store. De helt små kan gå i Børnehuset Solstrålen, som holder til i det tidligere Karup Kommunes rådhus.

I fritidscenteret Jethallen kan du dyrke bl.a. håndbold, fodbold, badminton, gymnastik og skydning. Her finder du også klublokaler, mødelokaler og café.

Ved Høgild ved Karup Å får du naturpleje og naturformidling på smukkeste vis langs den 1 km anlagte natursti. Mens Kongenshus Hede, som er et af Danmarks største hedeområder, kan nydes med masser af natur- og kulturhistoriske oplevelser.

Lejeboliger på Fasanvænget i Karup

Sirligt byggeri med atmosfære in mente

De 15 boliger på Fasanvænget er opført i 2018 og byder på 96-99 m² bolig og 23 m² carport/skur.

Ejendommene er udført med sorte tagsten, gule facade-teglmursten, og antracit grå træ/alu-vinduer, som giver et minimum af vedligeholdelse. Den tilhørende terrasse og have er med herregårdsten og græs omkranset af ligusterhække. Områ­dets ydergrænse og øvrige arealer er med græs.

Indvendigt mødes du af moderne og lys indretning, med hvide elementer fra HTH i køkken, bad og entré. I entré og badeværelse er der klinker mens øvrige rum er med lamelparket ask.

1,8 km
1,5 km
1,4 km
7,1 km
1,7 km
15,0 km

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning