Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Gode lejligheder med skøn placering i Brabrand

Engdalsvej

Gode lejligheder med attraktiv placering nær Brabrand Sø

Placeret i hyggelige Brabrand - 8 km fra Aarhus midtby - finder du denne ejendom fra 1965. Ejendommen er i fire plan og indeholder 36 dejlige lejligheder på 43-90 m² fordelt på køkken, badeværelse og gode værelser.

Boligerne er placeret attraktivt nær den smukke Brabrand Sø, som byder på masser af oplevelser og natur i særkasse. Desuden er der kort afstand til den velrenommerede skole, Enghaveskolen, indkøb og sportsfaciliteter i Brabrandhallen.

Til ejendommen hører der store, grønne arealer både på den nordlige og sydlige side, ligesom der er legeplads i området.

To til tre værelser
350 m til offentlig transport
350 m til indkøb
800 m til skole
Engdalsvej - Lejeboliger I Brabrand udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

Med en bolig på Engdalsvej får du:

  • Fra 43 til 90 m²
  • Gode og funktionelle værelser
  • Dejlig sydvendt altan
  • Kælderrum
  • Parkeringsplads eller garage
Heimstaden lejeboliger

En bydel fuld af muligheder for alle aldersgrupper

Brabrand er en gammel stationsby, som i dag er et attraktivt beboelsesområde ca. 8 km vest for Aarhus centrum. Byen har mange muligheder uanset om du er ung, senior eller børnefamilie, og her har du alle hverdagens nødvendigheder i umiddelbar nærhed.

Besøg f.eks. Søparken, hvor du via stier, træbroer og træterrasser kan komme helt tæt på vandet og vådområderne eller nyde en picnic i de smukke omgivelser. I det ene hjørne af Søparken er der desuden en lille legeplads til de yngste og bord-bænkesæt til forældrene.

Skal der opbygges stærke fællesskaber er Brabrand Idrætsforening stedet at tage hen! Brabrand IF udbyder både badminton, håndbold, fodbold og gymnastik - alt sammen sker i Brabrandhallen som ligger nær boligerne.

Trænger du til en dukkert kan du besøge Gellerupbadet, som er en svømmehal for hele familien. I hallen er der fælles sauna, babybassin, børnebassin og svømmebassin.

Skal børnene og de barnlige sjæle aktiveres, kan I også besøge Legelandet. Her finder I mange aktiviteter og stedet er desuden også oplagt til børnefødselsdage og legedage med kammeraterne.

Nyd naturen ved Brabrand Sø, hvor du kan opleve dyreliv og natur i særklasse. Der er gode stier omring søen, som gør den ideel til gå- og løbeture. Rund om søen er der mange udkigsposter, hvorfra udsigten kan nydes eller fuglelivet observeres. Grundet det meget afvekslende landskab er området hjemsted for flere sjældne dyr og fugle.

Engdalsvej - Lejeboliger I Brabrand udlejet af Heimstaden

Røde, tidløse mursten i grønne omgivelser

Ejendommen på Engdalsvej er opført i 1965 og består af 36 lejligheder fordelt på fire opgange samt et erhvervslejemål. Til ejendommen er der desuden otte garager og 22 parkeringspladser på terræn på ejendommens nordlige side.

Ejendommen i fire etager, foruden kælder, er opført i røde mursten, som brydes af hvide, indvendige altaner på sydsiden og træ/alu-vinduer, fra Ideal Combi, på nord- og sydsiden samt på vestgavlen. Taget er af gråt bølgeeternit.

Til ejendommen hører store grønne fællesarealer ligesom der er legeplads til de mindste.

~1,1 kilometer
~350 meter
~2,1 kilometer
~1,9 kilometer
~500 meter
~1,5 kilometer

Ledige lejeboliger i Engdalsvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning