Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

6 dobbelthuse i Vejle

Ellipsen

Moderne rækkehuse i attraktiv Hedensted-forstad

I får parcelhus- og landfølelsen på en gang, når I lejer jer ind i rækkehuset i hyggelige Lindved. Alle rækkehusene er bygget som dobbelthuse, er lavenergivenlige med solceller på taget og mulighed for at oplade elbilen, og ikke kun huset, men også området er ideelt for hele familien. På Ellipsen kan I derfor finde et rækkehus, der passer til jer i størrelsen, hvad enten I er en større eller lille familie eller har planer om at starte en.

3-5 værelser
200 m til offentlig transport
300 m til indkøb
500 m til skole

Fakta om boligerne

Få følelsen af parcelhus i denne to-familiers rækkehus på Ellipsen. Huset er bygget i gule mursten, har solceller på taget og alt, hvad den moderne familie har brug for både af plads, hårde hvidevarer og opbevaring.

Med en lejebolig på Ellipsen får I:

  • Privat terrasse med fliser og en mindre have
  • Køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Lavenergivenlig bolig med solceller på taget og gulv- eller centralvarme
  • Skur og garage med mulighed for at oplade elbil
  • Adgang til fællesfaciliteter og et attraktivt område

En by for familien

Hvis I leder efter det perfekte sted til børnefamilien, er østjyske Lindved meget vel det. Forstaden til Hedensted har i det senere år haft fokus på at udvikle sig til en familie- og ungdomsvenlig by med masser af aktiviteter. Skolen og børnehaven er tæt på, og kvarteret omkring Ellipsen kaldes derfor oplagt for ’Den unge by.’

Lindved har omkring 1400 indbyggere, og er dermed en af de større forstæder i området. Byen ligger i et naturskønt område, hvor I både får ren idyl omkring Lindved Herregård og Lindved Mølle og marker så langt øjet rækker. Alligevel er I under en time fra Aarhus og en kort køretur fra både Hedensted og Vejle, så det er nemt at få hverdagen til at hænge sammen for både børnene og de voksne.

1,9 km
600 m
700 m
550 m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning