Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne familieboliger i Horsens

Egebjerg Bakke

Moderne familieboliger i Egebjerg ved Horsens

Midt i et stærkt lokalmiljø, med et aktivt foreningsliv, årlig byfest og skøn natur "i baghaven", finder du Egebjerg Bakke.

De 42 lejeboliger i Egebjerg Bakke er opført som rækkehuse med enten have eller altan og i materialer af høj kvalitet, med fokus på detaljen og med god plads til hele familien.

Egebjerg har egen daginstitution, stor velrenommeret skole, dagligvarebutikker, bager og helt unik natur.

4 værelser og 111 m²
200 m til indkøb
Fælles legeplads
Parkering ved boligerne
Lejeboliger på Egebjerg Bakke i Horsens

Fakta om boligerne

Boligerne i Egebjerg Bakke er opført i 2019 og består af rækkehuse med altan og rækkehuse med have. Begge typer bolig har to parkeringspladser.

Hvert rækkehus er 111 m² fordelt på to etager. Boligerne er indrettet med entré i stueetagen, hvorfra man kommer ind i det store køkken-alrum. På 1. sal giver et åbent repos adgang til to værelser, soveværelse og badeværelse. Alle husene har to toiletter, - et på hver sal.

Med en bolig i Egebjerg Bakke får du:

  • Altan, terrasse eller have
  • Moderne køkken-alrum
  • Køkken-, bad- og garderobeskabe fra Svane
  • Klinkegulv i entré, bad og toilet
  • Hårde hvidevarer fra Zanussi
  • Gulvvarme i stueetagen og på 1. sal
  • Eget redskabsrum
Lejeboliger på Egebjerg Bakke i Horsens

Fællesskab, sammenhold og mange aktiviteter

I Egebjerg får du den rette kombination af et moderne hjem i flot natur og er samtidig meget tæt på midtbyen. Byen syder af liv og er populær blandt især børnefamilier, da man her får alle hverdagens nødvendigheder inden for rækkevidde.

Du kan klare dagligvareindkøbene i den lokale butik og skal der handles større ind, kan du være i centrum af Horsens på 10 minutter.

Foreningslivet blomstrer for fuld flor i Egebjerg, hvor du bl.a. finder en af Danmarks største og mest aktive spejdergrupper. Derudover tilbyder den lokale idrætsforening både håndbold, fodbold, badminton og gymnastik.

Fællesskabet i byen er noget for sig og hvert år samles byen til byfest med aktiviteter for alle aldersgrupper og til arrangementer som banko, fællesspisning og julehygge.

Sørg også for at nyde naturen i Hansted Skov og Egebjerg sø. De gamle træer, stejle bakker og rige dyreliv indbyder til mange timers leg og fordybelse. Her findes også både shelters og spejderhytte, og området lokker folk til fra nær og fjern for nogle hyggelige timer i den unikke natur.

Skal du pendle, er Egebjerg en oplagt tilflytterby pga. beliggenheden tæt ved motorvejen. På fem minutter når du motorvejstilkørslen Horsens N, og via E45 kommer du til Aarhus på blot en halv time.

Lejeboliger på Egebjerg Bakke i Horsens

Plads til hverdagen i solide rammer

Boligerne i Egebjerg Bakke er opført i kvalitetsmaterialer og med sans for detaljen. Her skal der være plads til familien og dagligdagen, - med alt, hvad det indebærer.

Alle boligens værelser er med lækkert laminat egetræsgulv, væggene er moderigtige glatte i hvid, ligesom loftet er i samme lærke hvide farve. På 1. sal er der fin troldtekt akustik i hvid.
Toilet, entré og badeværelse er med rengøringsvenlige klinkegulve.

Til boligerne med have er der terrasse og græsplæne, der fører ud til fællesområdet, der er mellem rækkehusene. Mellem husene er der på terrassen et hegn som følges af en levende hæk til grundens yderkant. Boligerne uden have er indrettet med 13 m² altan.

Rækkehusene er med yderst funktionel plantegning, som gør dem lette at indrette.

Fællesområderne er beplantet med græs og større træer samt lav beplantning, - alt i overensstemmelse og med hensynstagen til områdets karakter og den vilde natur i nærheden.

Der er belægningssten på arealer omkring boligerne og vejene er med asfalt eller belægningssten.

Ejendommene er opført i blødstrøgne jordfarvede mursten og med tagkonstruktion af træspær og isolering og udvendig med tagpap. Døre og vinduer i træ-alu rammer med lavenergiglas.

Ledige lejeboliger i Egebjerg Bakke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning