Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse, indbydende og solide rammer i Fuglebjerg

Dyres Kvarter

Lyse, indbydende og solide rammer i Fuglebjerg

Placeret i Fuglebjerg, mellem Næstved og Slagelse, finder man Dyres Kvarter med 46 rækkehuse, dobbelthuse og fritliggende huse, som ligger tæt på det lokale centrum, sportshal, skole, bibliotek og offentlig transport.

Boligerne ligger i et naturskønt område, og der er etableret legeplads og boldbane til områdets mange børn og barnlige sjæle. Dyres Kvarter er perfekt til børnefamilien, der gerne vil tilbyde sine børn trygge omgivelser og frisk, landlig luft!

Fire til fem værelser
Have og terrasse
500 m til indkøb
Legeplads og boldbane
Lejeboliger på Dyres Kvarter, Fuglebjerg

Fakta om lejeboligerne

Dyres Kvarter er opført i 2008 og består af 46 lejeboliger med fire til fem værelser. Boligerne er opført som rækkehuse, dobbelthuse og fritliggende huse.

Med en bolig i Dyres Kvarter får du:

  • 93 til 140 m²
  • Lyst Svane køkken
  • Køkken i åben forbindelse med stue
  • God planløsning
  • Udhus til boligerne
  • Have og terrasse
  • Parkering ved boligerne
Lejeboliger på Dyres Kvarter, Fuglebjerg

Et levende lokalområde med god beliggenhed

Som beboer i Fuglebjerg er du placeret i en by, hvor der er alle rammerne til at skabe en dejlig tilværelse. I har indkøbsmuligheder 500 m væk, og der er både skole og dagtilbud lige i området.

Skal kroppen bevæges kan I tage i Fuglebjerg Hallen som byder på masser af aktiviteter såsom håndbold og badminton. Banker hjertet for fodbold, kan bolden sparkes i mål i Fuglebjerg IF, som også holder til ved og i hallen.

Fuglebjerg Biblioteket og de mange smukke naturperler i og omkring byen indbyder til ro, fordybelse og læring. Skal maverne fyldes er der flere spisesteder i byen som kan besøges.

Er det ikke nok, så kan Slagelse og Næstved nås på ca. 20 minutter. Her kan du finde endnu flere shoppingsteder, hyggelige cafeoplevelser og kulturtilbud!

Når du skal bevæge dig rundt i Fuglebjerg sørger det veludviklede stisystem for, at du kommer trygt og sikkert frem. For pendlere er byen godt placeret, da du herfra kan nå til København på ca. en time, og hurtigt kan komme til henholdsvis Sorø, Næstved og Slagelse.

Ca. 14 km syd for Dyres Kvarter og Fuglebjerg kan du besøge Bisserup med med havnemiljø og dejlig badestrand samt udsigt til Smålandsfarvandet.

200 m
500 m
750 m
800 m
17,1 km
14,4 km

Ledige lejeboliger i Dyres Kvarter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning