Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger med central placering på Frederiksberg

Duegården

Lejeboliger med gode planløsninger centralt på Frederiksberg

Som beboer i Duegården finder du nemt en lejebolig, der matcher dit behov. De 186 lejligheder varierer nemlig i størrelsen fra 50 til 205 m², så her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer. Lejlighederne henvender sig til dig, der lægger vægt på en bolig med en god beliggenhed på Frederiksberg - tæt på både byens mange tilbud og grønne, rekreative områder.

2-6 værelser
Skoler og institutioner i området
Bus, tog og metro få minutter væk
Gåafstand til gode indkøbsmuligheder
Duegården - lejeboliger på Frederiksberg, udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

Duegården byder på 186 lyse lejeboliger, der varierer i størrelsen fra 50 og 205 m² fordelt på seks plan. De små og store boliger er alle velindrettede med gode planløsninger, heraf mange med åbent køkken-alrum og egen altan.

Med en lejebolig i Duegården får du:

  • 186 lejeboliger
  • 50 og 205 m²
  • 2-6 værelser
  • Eget kælderrum
  • Mange af lejlighederne har egen altan
  • Fællesvaskeri
  • Mulighed for parkering
  • Gåafstand til indkøb, caféer og shopping

Bo i rolige rammer tæt på byens puls

Med Duegårdens beliggenhed midt på Frederiksberg har du alt, hvad du skal bruge udenfor din dør. Duegården er placeret på Duevej 4-28 og Godthåbsvej 74, hvorfra du i gåafstand nemt kan benytte dig af de mange indkøbs- og shoppingmuligheder. Med en lejebolig i Duegården kan du nyde Frederiksbergs charmerende byliv med de indbydende spisesteder og hyggelige cafeer – og samtidig nyde roen indenfor eller i byens grønne, rekreative parker og haver.

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning