Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger med central placering på Frederiksberg

Duegården

Lejeboliger med gode planløsninger centralt på Frederiksberg

Som beboer i Duegården finder du nemt en lejebolig, der matcher dit behov. De 186 lejligheder varierer nemlig i størrelsen fra 50 til 205 m², så her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer. Lejlighederne henvender sig til dig, der lægger vægt på en bolig med en god beliggenhed på Frederiksberg - tæt på både byens mange tilbud og grønne, rekreative områder.

2-6 værelser
Skoler og institutioner i området
Bus, tog og metro få minutter væk
Gåafstand til gode indkøbsmuligheder
Duegården - lejeboliger på Frederiksberg, udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

Duegården byder på 186 lyse lejeboliger, der varierer i størrelsen fra 50 og 205 m² fordelt på seks plan. De små og store boliger er alle velindrettede med gode planløsninger, heraf mange med åbent køkken-alrum og egen altan.

Med en lejebolig i Duegården får du:

  • 186 lejeboliger
  • 50 og 205 m²
  • 2-6 værelser
  • Eget kælderrum
  • Mange af lejlighederne har egen altan
  • Fællesvaskeri
  • Mulighed for parkering
  • Gåafstand til indkøb, caféer og shopping

Bo i rolige rammer tæt på byens puls

Med Duegårdens beliggenhed midt på Frederiksberg har du alt, hvad du skal bruge udenfor din dør. Duegården er placeret på Duevej 4-28 og Godthåbsvej 74, hvorfra du i gåafstand nemt kan benytte dig af de mange indkøbs- og shoppingmuligheder. Med en lejebolig i Duegården kan du nyde Frederiksbergs charmerende byliv med de indbydende spisesteder og hyggelige cafeer – og samtidig nyde roen indenfor eller i byens grønne, rekreative parker og haver.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning