Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

21 moderne rækkehuse i Randers

Drastrupgårdsvej

21 moderne rækkehuse i Randers

Med et rækkehus Assentoft lige uden for Randers får du en moderne lejebolig på tre-fem værelser med plads til både den store og lille familie, og seniorer.
Alle rækkehusene har egen terrasse og have, og er placeret tæt på det meste - lige fra indkøb til institutioner og større byer, mens I stadig får den nærhed, som kun de små byer kan give.

3-5 værelser
1000 m til indkøb
15 minutters kørsel til Randers
1000 m til offentlig transport

Fakta om boligerne

Rækkehusene har en gennemsnitsstørrelse på 119 m2 og er på tre, fire eller fem værelser. De er bygget mellem 2012 og 2016 i kvalitetsmaterialer. Her får I egen carport, terrasse, have og skur, to badeværelser og køkken fra Trige Køkkener med hårde hvidevarer fra enten Siemens eller Bosch.

Området byder desuden på attraktive, grønne fællesarealer og en legeplads, så du trygt kan sende børnene ud og lege.

Med en ejendom på Drastrupgårdsvej, får du:

  • Egen have og terrasse
  • Køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Gulvvarme i hele boligen
  • Op til to badeværelser
  • Adgang til fællesfaciliteter herunder legeplads
  • Carport og parkeringsplads

Moderne bolig med rigt nærmiljø

Assentoft er et attraktivt område for den moderne familie eller par med trang til at have natur omkring sig. Her får du skole, daginstitutioner, sportsaktiviteter, grønne arealer og indkøbsmuligheder i nærområdet, mens du er tæt nok på Randers og Aarhus til at bruge alt det, som byerne har at tilbyde.

Skolen og daginstitutionerne ligger kun få hundrede meter fra huset, og på den måde er det både trygt og nemt for børnefamilien.

Tæt på byen og højt til himlen

Assentoft er den næststørste by i Randers Kommune med ca. 3.800 beboere. I de senere år har kommunen haft fokus på udvikling af byen med blandt andet flere boligprojekter.

I Assentoft er der højt til himlen og kort afstand til de større byer. Herfra kan I nå Randers på et kvarter og Aarhus centrum på små kvarter til centrum. Fra Randers Station, der ligger 12 km fra ejendommen, kan I ligeledes tage toget til Aarhus på ca. 50 minutter og ved busstoppestedet mindre en 1 km fra huset, går der busser ind til Randers.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning