Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Den gode familievilla i naturskønne Ullerslev

Degneløkken

Moderne, lyst og rummeligt hjem med plads til hele familien

Drømmer du om at have trygge rammer i et lokalsamfund og samtidig være i nærheden af mange mennesker, storby og oplevelser i særklasse, så er Ullerslev noget for dig. Her på Degneløkken kommer du til at bo i et trygt og rart villakvarter med kort afstand til hverdagens nødvendigheder.

De fire udlejningsejendomme på Degneløkken består af fritliggende huse på 160 m² og indeholder fem gode værelser, egen have og terrasse og køkken i åben forbindelse til stor stue.

160 m² og fem værelser
1,6 km til indkøb
Fælles legeplads
500 m til offentlig transport
Lejeboliger på Degneløkken i Ullerslev

Fakta om boligerne

Boligerne i Degneløkken er familievenlige huse med plads til leg, samvær og gode stunder. Ejendommene er opført i 2003.

Med en bolig i Degneløkken får du:

  • Åbent køkken-alrum/stue
  • Entré med bryggers
  • Egen have og terrasse
  • To badeværelser
  • Fem rummelige værelser
  • Udhus
Lejeboliger på Degneløkken i Ullerslev

Landlig idyl og fredeligt lokalsamfund

Degneløkken ligger i Ullerslev, ca. 20 km fra Odense og 10 km fra Nyborg. Den centrale placering på Østfyn gør byen til en ideel pendler-by, da man fra både Nyborg og Langeskov kan pendle videre med toget.

Byen har 2.800 indbyggere og byder på et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner samt skøn natur og masser aktiviteter.

Skal naturen nydes kan I besøge Hindemae Skov eller tage på fisketur ved Flødstrup Sø.

Året rundt kan du i Ullerslev opleve mange arrangementer og deltage i et væld af aktiviteter for hele byen og for de forskellige aldersgrupper. Oplev bl.a. dansefest, loppemarked, torvedag og fastelavn.

Skal din kreativitet have frit løb kan du på Ullerslev Husflidskole lære at strikke eller give dig i kast med møbelpolstring og keramik. Skal kroppen derimod i bevægelse, så besøg det topmoderne motionscenter eller meld dig selv og dit barn til enten spejder, fodbold eller folkedans. Eller noget helt fjerde.

Byen har ydermere et væld af legepladser, og skal der rigtigt fart over feltet, kan i tage på Skaterbanen ved Vibeskolen.

1,8 km
1,9 km
10 km / 20 km
6,4 km
9,3 km
550 m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning