Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus
Kvalitetsboliger i Aalborgs nye attraktive bydel

Da Vinci Parken

Kvalitetsboliger i Aalborgs nye attraktive bydel

I det attraktive område mellem Gug og Sdr. Tranders ligger Aalborgs nye og velfungerende bydel, Da Vinci Parken. Midt i naturen og tæt på byen indfries beboernes behov for både fællesskab og privatliv.

Et spændende og varieret byggeri opført i 4 etaper med hvert sit særkende med to etagers gårdhavehuse og etageboliger opført mellem hinanden. Kvalitet og funktionalitet er nøgleord.

Da Vinci Parken byder på enestående naturomgivelser lige uden for døren. Endvidere moderne fælleshus, som kan rumme op til 150 personer. P-pladser, elevatorer, petanquebane, boldbane, fibernet og meget engageret viceværter.

Boligerne i Da Vinci Parken ligger midt i naturen og stadigvæk kun 15 minutter til midtbyen og Aalborg Universitet.
Er du studerende kan du nemt komme til Aalborg Universitet via stisystem. Gode indkøbsmuligheder i Fakta, som har åbnet en butik i Da Vinci Parken. Tæt ved daginstitutioner og skoler, sportsarenaer, Skøjtehal, Gigantium og bybussen, der holder lige uden for døren. Hurtig adgang til motorvej, hvilket gør Da Vinci Parken til et særdeles eftertragtet sted at bo, for alle aldre.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning