Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige lejligheder ved Silkeborg

Christiansfeldvej

Midt i Hvinningdals yndige natur og med Hvinningsdal Bakker i nærheden finder man Christiansfeldvej som ligger ca. 8 km vest for Silkeborg. Byen giver dig trygge rammer med indkøbsmuligheder, sportshal, skole, kirke og offentlig transport i kort afstand fra hjemmet.

Christiansfeldvej byder på rummelige lejligheder på hele 121 m² og tre til fire værelser. Der er altan eller terrasse til alle lejemål samt elevator til lejlighederne på førstesalen.

Tre til fire værelser
500 m til skole
8 km til Silkeborg
500 m til indkøb
Heimstaden lejeboliger på Christiansfeldvej i Silkeborg

Fakta om lejeboligerne

Med en bolig på Christiansfeldvej får du:

  • Tre til fire værelser og 121 m²
  • Altan eller terrasse
  • Entré og rummeligt bryggers
  • Faste skabe i værelser
  • Dejligt køkken alrum
  • Gulvvarme i entré, bryggers og badeværelse
  • Carport og udhus
  • Fælles cykelskur
  • Elevator i ejendommen
Heimstaden lejeboliger på Christiansfeldvej i Silkeborg

Med udsigt over Silkeborg

Hvinningdal ligger i det vestlige Silkeborg og har de sidste mange år gennemgået en fantastisk udvikling, hvor både arealet og indbyggertallet har været stødt stigende.

Byen er i dag en integreret del af Silkeborg og er et yderst populært sted for blandt andet børnefamilier, der ønsker byliv og oplevelser, men også et lokalsamfunds trygge rammer.

Her fra er der kort afstand til institution, skole, arbejdspladser, Silkeborg centrum, skøn natur, gode indkøbsmuligheder og så har byen et godt foreningsliv.

Fra Hvinningdal bakker kan man nyde udsigten over skøn natur og ind mod Silkeborg. Den bedste udsigtspost er ved bakkeformationerne omkring vandbeholderen.

Silkeborg er særlig kendt for sin smukke natur med Gudenåen og Danmarks største sammenhængende skovområde. I Silkeborg finder du kunst og kultur, samt shopping i små hyggelige gågader.

5,4
4,7 km
1,1 km
2,0 km
3,4 km
7,4 km

Ledige lejeboliger i Christiansfeldvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning