Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Udsigt til skov og eng ved Gudenåen i Langå

Brorsonsvej

Tvillinghuse med udsigt til skov og eng i Langå

Langå er en stationsby i Østjylland mellem Aarhus og Randers. Langå by har Gudenåen løbende i en tæt bue omkring sig – inden Gudenåen løber ud i Randers Fjord. Landskabet omkring Langå er kuperet med mange bakker bl.a. Kirkedals bakker og mellem den gamle landsby og stationsbyen. Langå station er knudepunkt for togforbindelsen mellem Aarhus-Viborg-Struer-Skive.

De 10 fritliggende tvillingehuse er opført i en stilren funkis-stil og i forskudt plan, hvor en trappe fører enten op eller ned til en afdeling med værelse eller opholdsrum.
Husene ligger i et roligt og naturskønt område, i gåafstand til bl.a. skole, børnehave, idrætshal, friluftsbad, busforbindelse og indkøb.

Tre til fem værelser
1,4 km til Langå Station
1 km til indkøb
1 km til skole
Lejeboliger på Brorsonsvej i Langå

Fakta om boligerne

Fra boligerne på Brorsonsvej er der en rigtig god udsigt til bl.a. skov og engarealer ved Gudenåen. Boligerne er opført i lækre kvalitets- og vedligeholdelsesfrie materialer.

Med en bolig på Brorsonsvej får du:

  • 95 til 125 m² og tre til fem værelser
  • Klassisk hvidt HTH-inventar i køkken, bad og bryggers
  • Have og terrasse
  • Carport med redskabsrum og indgang til bryggers
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Gulvvarme
  • Effektiv ventilation som skaber et sundt indeklima
  • Laminatgulve med egetræslook
  • Grålige klinker på badeværelset
  • Lofter af Troldtekt-lignende materiale
Lejeboliger på Brorsonsvej i Langå

Hvor natur og mennesker mødes

Langå har mange spændende steder med flot udsigt, som fremhæves af de store niveauforskelle med skove, enge, søer, marker og bakker. Her kan du gå på opdagelse efter spændende fuglearter og vilde dyr. Den storslåede natur gør at mange lystfiskere og naturelskere besøger byen hver eneste dag.

Besøg Vestparken som er omringet af skråninger med høje bøgetræer og som hver vinter udgør kælkebakke for børn og barnlige sjæle og som om sommeren udgør pladsen for Vestparkfestivalen.

Langå Egeskov er noget helt særligt, og området omkring skoven er lystfiskernes paradis. Et lille kig ud mellem træerne giver dig udsigt til Gudenåen, der løber i en stor bue udenom skoven. På modsatte side af Gudenåen ser man markerne og skoven ved Løjstrup Gods.

Banker hjertet for kunst og kultur kan du i Langå opleve mange kunstværker i det fri eller kultursteder. Oplev blandt andet skulpturerne "Pramdrageren" og "Borgerne" af Erik Heide og besøg Kulturhuset Langå og Byparken som afholder både koncerter og foredrag.

1,0 km
1,1 km
1,6 km
2,8 km
850 m
1,5 km

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning