Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige rækkehuse og parcelhuse i Gislev

Bjergager

Dejlige rækkehuse og parcelhuse i Gislev

Omgivet af flot natur i Gislev finder du 19 lejemål fordelt på rækkehuse og parcelhuse tilpasset både den store og den lille familie. Hver bolig er med god og funktionel planløsning, egen have og flisebelagt terrasse, lille redskabsskur samt parkeringsplads.

Gislev er placeret mellem Ringe og Svendborg og byder på skole og daginstitution samt en hyggelig hovedgade som rummer et rimeligt udvalg af forskellige butikker, så de daglige indkøb kan gøres. Byen ligger tæt på motorvejen og du kan nå Odense på 25-30 minutter.

Tre til fem værelser
Parkering ved boligerne
2 km til indkøb
300 m til offentlig transport
Lejeboliger i Bjergager i Gislev

Fakta om boligerne

De charmerende række- og parcelhuse i Bjergager byder på 73 - 140 funktionelle kvadratmeter placeret i veletableret og lukket villakvarter.

Bjergager er opført i 2003 og rækkehuse såvel som parcelhusene er i ét plan og med egen have og terrasse.

Med en bolig i Bjergager får du:

  • Køkken i åben forbindelse med stuen
  • Tre til fem værelser
  • Hårde hvidevarer
  • Eget udhus
  • Terrasse og have
  • 4 km til motorvej
Lejeboliger i Bjergager i Gislev

Gislev har rammerne til familielivet

Gislev er en levende by med indkøbsmuligheder, skole, sportshal og gode busforbindelser til blandt andet Nyborg, Ringe og Kværndrup.

Byen har en masse traditioner og events samt ildsjæle, der hver dag kæmper for at bevare byens største styrke; Det rige forenings- og kulturliv! Lysten til at give hinanden noget, på tværs af generationer og interesser, er meget stor i Gislev.

Besøg børneskoven med friluftscene i et stort parklignende område, der er samlingssted for mange af byens aktiviteter.

Fra Bjergager har du indenfor fem-ti minutters kørsel i bil adgang til et stort udvalg af indkøbsmuligheder, bager, skole, motorvej og tog. Det hele kan findes i enten selve Gislev eller de omkringliggende byer; Ryslinge, Kværndrup og Ringe.

Er du til ugenert natur, elsker ro til fordybelse og nyder du at være tæt på de fornødenheder, du har brug for i hverdagen, - så er Bjergager stedet for dig.

1,2 km
1,8 km
1,5 km
1,2
4,5 km
1,7

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning