Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne lejligheder i Kongens Lyngby

Baunebo

Lyse og indbydende lejeboliger

Ejendommen, Baunebo, som ligger i Kongens Lyngby består af 27 lejligheder, hvor størrelsen varierer fra to-tre værelser af 87-122 m2. Med en lejlighed i Baunebo, får du et udeareal i form af altan.

Kongens Lyngby ligger nord for København, finder du Lyngby Sø, Lyngby Storcenter og byens gågade, som ligger inden for rækkevide af lejlighederne. I nærheden finder du ligeledes shopping, caféer og indkøbsmuligheder. Fra Lyngby St. er du blot 20 minutter fra København K.

2-3 værelser
Egen altan
Parkeringskælder
Tæt på grønne områder

Fakta om boligerne

Med en bolig i Baunebo får du:

  • 2-3 værelser
  • Egen altan
  • En lejlighed bygget i kvalitetsmaterialer
  • Parkeringskælder
  • Tæt på grønne områder
  • Indkøb, dagsinstitution og skole i nærheden
  • Offentlig transport i nærheden

Smukt og alsidigt facade valg

Ejendommens facade har to forskellige udtryk - den ene facade er nemlig en glasfacade og den anden side er af mursten. Den store glasfacade har fået liv og kulør ved de forskellige farvede vinduesglas. Ejendommen har en længde på 150 meter, så det ikke er muligt at se den ene ende til den anden på grund af måden ejendommen ligger.

Alle lejligheder har en tilhørende altan, hvor der er plads til hyggelig indretning. Altanerne er placeret forskudt fra hinanden, som giver endnu et spil i den arkitektoniske bygning.

Ejendommen blev tegnet af Rubow Arkitekter og stod færdigt i 2010.

~400 meter
~900 meter
~650 meter
~700 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning