Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Yderst velindrettede lejligheder i Silkeborg

Balle Husevej

Yderst velindrettede lejligheder i Silkeborg

På Balle Husevej i det populære Buskelund, vest for Silkeborg, udlejes moderne lejligheder med stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og rummelig altan eller have/terrasse.

Placeringen i Buskelund og den korte afstand til Silkeborg gør området meget fordelagtigt for dig, som vil have rolige og børnevenlige omgivelser og kort afstand til dagligdagens fornødenheder. Med andre ord, - de perfekte rammer om hverdagen!

Via stisystemer kan du inden for kort afstand nå Buskelundskolen, pasningstilbud og indkøb samt idrætsfaciliteter og den flotte natur i Fladmose og Hvinningdal Skov. Silkeborg centrum kan nås på få minutter i bil.

4 værelser og 95-123 m²
300 m til indkøb
1,3 km til skole
500 m til naturlegeplads
Balle Husevej, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

Lejligheden indeholder entré med skabe, bryggers, badeværelse, tre værelser med faste skabe og stort køkken alrum som giver jer perfekte rammer til samvær og familietid.

Med en lejebolig på Balle Husevej får du:

  • God og funktionel planløsning
  • Moderne køkken-alrum
  • Eget redskabsrum
  • Gulvvarme
  • Hårde hvidevarer
  • Køkkenelementer fra Designa køkken
  • Carport og parkering
  • Have, terrasse eller altan
  • 15 km til motorvej
Balle Husevej, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Silkeborgs bedste beliggenhed for børnefamilien

Balle Husevej er placeret i rolige og børnevenlige Buskelund lige ud til sø og natur, med smuk udsigt fra flere rum og haver/altaner. Her er veletablerede stisystemer, der fører til skoler, daginstitutioner, sportsfaciliteter og meget mere.

I området er der flere dagligvarebutikker i cykelafstand, og er man pendler, er der kort til motorvejen mellem Aarhus og Herning uden, at man er generet af støj.

Buskelund er et meget populært område i Silkeborg blandt særligt børnefamilier, der her får alle hverdagens nødvendigheder i kort afstand fra hjemmet. Området er roligt og trygt med kuperet terræn og et rigt dyreliv.

Du har fem kilometer til Silkeborg centrum, der byder på spændende caféer, restauranter og butikker.

Balle Husevej, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Karakteristisk facade og vinduer, der lukker lyset ind

Ejendommen er opført i 2009 og består af 15 rækkehuse opført i 2 plan fordelt på 4 blokke med skur og carport med 2 parkeringspladser til hver bolig. Hvert rækkehus består af to lejligheder fordelt med en lejlighed på hvert plan.

Ejendommen præsenterer sig med karakteristisk gulstensfacade og store vinduespartier, der giver fantastisk lysindfald samt rummelige altaner og rækkeværk og redskabsrum i mørkt eternit.
Trappe og altaner er udført i galvaniseret stålkonstruktioner.

4,1 km
5,0 km
3,8 km
4,5 km
6,8 km
5,9 km

Ledige lejeboliger i Balle Husevej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning