Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne lejligheder med grønne områder

Bagsværd Have II

Lejligheder i Bagsværd

I Bagsværd, nord for København, ligger Bagsværd Have II. Ejendommen stod færdig i 2019 med i alt 84 lejeboliger. Boligerne er fordelt på både etageboliger og rækkehuse, der varierer fra tre til fem værelser.

De 50 lækre lejligheder byder på et skønt, privat uderum i form af altaner eller store terrasser i terræn. Boligerne variere i størrelsen fra tre til fire værelser og de moderne lejligheder er opført i høj kvalitets materialer. I Bagsværd Have II bor du kort fra Bagsværd Sø og tæt på offentlig transport ind til Indre København.

3-4 værelser
Egen altan eller terrasse
Parkeringskælder
Tæt på daginstitutioner og skole

Fakta om boligerne

Bagsværd Have II er en nyere ejendom med 50 lejligheder bygget i kvalitetsmaterialer.

Med en lejebolig i Bagsværd Have II får du:

  • 3-4 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • En lejlighed bygget i kvalitetsmaterialer
  • Gulvvarme
  • Parkeringskælder
  • Grøn gårdhave
  • Få minutters gang til Bagsværd Sø
  • Gåafstand til indkøb, dagsinstitution og skole
  • Offentlig transport i nærheden

Smukt og alsidigt facevalg

Bagsværd Have er udviklet ved området af den tidligere Bagsværd Skole. Ejendommen består af både etagebyggeri og rækkehuse, hvor facaden varierer fra blok til blok. Facadematerialer er en kombination af puds og tegl samt træ og skiffer med kontrastmaterialer i træ eller pladematerialer i metal.

I centrum af Bagsværd Have, mellem rækkehuse og etageboliger, er der etableret en fredfyldt, grøn oase med rekreative zoner rundt om den lille sø. Arkitektonisk er der skabt direkte kig til ”den fælles have” med transparente glaspartier rundt om altaner og tagterrasser, samt store vinduespartier, der kaster masser af lys ind i boligerne.

Rækkehusene er bygget i varierende bygningshøjder ved eks. tilbagetrækninger af de øverste etager, som bidrager til en større sammenhængskraft til det grønne område og landskabet. Ved Bagsværd Have er der skabt en lille grøn oase, som binder byen sammen med det grønne område med en lille sø.

Ejendommen er tegnet af Prisme Arkitekter A/S og stod færdig i 2019.

Ledige lejeboliger i Bagsværd Have II

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning