Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Flyt ind i en ny bydel mellem byen og havet

Bådhusene

Flyt ind i Bådhusene - en ny bydel mellem byen og havet

Bådhusene ligger i Kanalbyen i Fredericia, som er en nyere bydel med attraktive, moderne boliger, kunst, byhaver, kanaler, liv og luft. Bådhusene består 72 lejligheder på mellem 60–123 m².

Området ligger med Lillebælt på den ene side og Fredericias historiske centrum, med butikker og kulturtilbud, på den anden.

Ejendommes nærmeste nabo er Langebro, der ligesom Bådhusene er moderne, arkitekttegnede og funktionelle lejligheder med beliggenhed og udsigt, der ikke findes bedre nogen steder i trekantsområdet. Til alle lejligheder er der unikke udearealer i form af enten altaner, tagterrasser, haver eller udvendige svalegange.

Lystbådshavn og smukke promenader
Gårdhaver og grønne fællesarealer
800 m til indkøb
1 km til badestrand
Bådhusene lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

Bådhusene er kvalitetsboliger med masser af atmosfære, kontraster og kombinationer. Byggeriet er tegnet af SHL arkitekter og er opført med maritime materialer som beton, rustent stål og træ som gennemgående elementer, hvilket understreger den maritime stemning i området.

Alle lejlighederne er etplans-boliger og er indrettet funktionelt og moderne. Her får du gedigne materialer, gode værelser, alt i hårde hvidevarer og siddenicher i udvalgte vinduer, som giver mulighed for at nyde udsigten.

I alle opgange er der elevator og lejlighederne på 1. og 2. sal har altan til den ene side og svalegang på indgangssiden, mens stuelejlighederne har mindre, private terrassehaver med udgang til det grønne fællesområde.

Se ledige boliger

Fredericias levende bymidte

Som beboer i Kanalbyen, har du det maritime miljø på den ene side og Fredericias historiske og hyggelige centrum på den anden. Du bor mellem by og hav - og midt i et fantastisk naturområde. Fredericias bykerne, med mange butikker, restauranter, kultur- og erhvervsliv, bindes flot sammen med havet gennem Kanalbyen.

Fredericia ligger midt i Danmarks største naturpark, Naturpark Lillebælt, der byder på både bælt, kyst og skov i nærområdet. Fra Kanalbyen er der uhindret udsigt til Lillebælt og god mulighed for at opleve marsvin, der boltrer sig i bæltet. Omkring 10 minutters gang fra Kanalbyen finder man den naturskønne og børnevenlige Østerstrand - og ikke ret langt uden for byens grønne voldanlæg venter de grønne Hannerupskove på at blive udforsket.

Se ledige boliger

Oplevelser i Kanalbyen

Kanalbyen byder på oplevelser som havnedage, koncerter, byvandringer, debatarrangementer og markedsdage.
Oplev også kunsten folde sig ud i Kanalbyen, hvor det er en integreret del af byrummet og hverdagen. Kunsten skaber identitet og styrker den samlede oplevelse af området med liv, involvering, mødesteder, identitet og sammenhænge.

Er det tid til ægte forkælelse, kan du besøge Ti Trin Ned - en Michelin-restaurant beliggende i Kanalbyen. Her forenes kærligheden til Fredericia med ambitionerne om at blive helt i toppen af dansk gastronomi.

Glæd dig også til Søndervold Bypark som kommer til at fungere som hele byens grønne åndehul med plads til aktiviteter, leg og med ro til at nyde naturen. Parken er under opførelse og skal efter planen stå klar i januar 2022. Her kan du opleve et sammensurium af salttolerante planter, grønne træer, græsegne og sandbund. Variationen i beplantningen kommer til at øge biodiversiteten og skabe gode leveforhold for mennesker og dyr. Parken får fire zoner:

  • ’Kysten’ - med sand og bålplads
  • Sansehaven’ - med byhaver, 'naturbase' og regnvandsbassin
  • ’Garnet’ - med parkens største legeområde
  • ’Volden’ - med træningsbakker og udsigt over by og kanal
Se ledige boliger
~ 100 m
~ 1,5 km
~ 1,5 km
~ 20 m
~ 1 km

Ledige lejeboliger i Bådhusene

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning