Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejeboliger i Københavns grønneste bydel

Astilbe Hus

Lækre lejeboliger i Københavns grønneste bydel

Med en lejebolig i Astilbe Hus får du en moderne lejlighed i Valbys nye, grønne bydel, Grønttorvet.

Astilbe Hus byder på 196 rummelige lejligheder til både små og store familier, singler og studerende – alle med flot lysindfald og indrettet med materialer, hvor der er lagt vægt på kvalitet og funktionalitet i et rent, nordisk design.

Til hver lejlighed er der tilknyttet privat altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde områdets liv og sæsonernes skifte. I ejendommens væksthuse kan beboerne dyrke grøntsager, frugt, bær og urter.

Er du til endnu mere udeliv, kan du nyde den direkte adgang til den kommende Grønttorvspark, som med sine 23.000 m2 bliver det centrale samlingssted for hele Grønttorvet med plads til fællesskab, afslapning og aktiviteter.

1-4 værelser
Tæt på Grønttorvsparken
Fælles tagterrasse med drivhuse
Kort afstand til offentlig transport

Fakta om boligerne

Astilbe hus består af 196 attraktive lejeboliger fordelt på ét til fire værelser med egen altan eller terrasse. Alle lejligheder er designet i klassisk, nordisk stil med fokus på æstetik og gode lysforhold.

I alle lejlighederne får du:

 • Egen altan eller terrasse
 • Fælles tagterrasse med væksthuse
 • Gulvvarme
 • Svane-køkken og -badeværelse – gennemført i den velkendte, høje Svane-kvalitet
 • Siemens hårde hvidevarer
 • Kogeplader med induktion
 • Adgang til elevator
 • Mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen

Det er tilladt at holde mindre hund eller kat – dog skal der ansøges om dette.

Se ledige boliger
Heimstaden_Astilbe_Hus_lejebolig

Bo i byens grønne oase

Astilbe Hus har en central placering i Københavns nye spirende bydel, Grønttorvet. Den klassisk karrébebyggelse er en af Grønttorvets mest voluminøse med 196 lejelejligheder, parkeringskælder samt stort gårdrum og fælles tagterrasse med væksthus.

Lejlighederne henvender sig til både små og store familier, singler og studerende, som ønsker at kombinere storbylivet med grønne omgivelser.

I Astilbe Hus bliver du nabo til Grønttorvsparken med over 250 frugttræer og masser af fællesarealer. Hertil byder lokalområdet på gode indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og et rigt café- og butiksliv inden for kort afstand.

På cyklen er du i centrum af Valby på fem minutter – og på under 20 minutter når du både Københavns centrum, Zoologisk Have og Havnebadet.

Med kun få minutters gang til S-tog og busforbindelser – og en metro fra 2024 – er der ikke langt til Hovedstadens pulserende byliv, når du bor på Grønttorvet.

Se ledige boliger
Heimstaden_Astilbe_Hus_lejebolig_fællesskab

Plads til fællesskab og grønne fingre

Det grønne gårdrum og den fælles tagterrasse er samlingspunkterne i Astilbe Hus.

I det store gårdrum er der etableret små åndehuller med træer og varierende beplantning, der giver god mulighed for både fællesskab, aktivitet og afslapning. Her finder du møblerede opholdsarealer, legeplads og boldbaner, vækst- og fælleshuse samt både plantekummer og højbede, som beboerne kan benytte.

Fra den fælles tagterrasse har du fri udsigt over Grønttorvet. Her kan du slappe af og nyde udsigten eller nyde tilværelsen med naboer, venner og familie i et af de mange udendørs opholdsrum, som etableres omgivet af beplantningskasser.

Har du grønne fingre, kan du som en del af havefællesskabet dyrke grøntsager, krydderurter, frugter og blomster sammen med dine naboer i væksthusene i gården og på taget.

Se ledige boliger
Heimstaden_Astilbe_Hus_lejeboliger

Grønttorvet - Bo grønt midt i byen

Over de kommende år spirer Grønttorvet frem med 2.300 blandede boliger, en 23.000 m2 stor, central park og små byrum, der vil summe af liv og aktivitet. Visionen er at skabe en bydel med plads til alle – og hvor fællesskaber vokser på kryds og tværs.

I bydelens hjerte ligger Grønttorvsparken, der bliver en grøn oase med plantage, stor plæne og urban promenade. Parken bliver stedet, hvor folk samles om både de små og store oplevelser.

Fakta om parken

 • På det 23.000 m2 store areal plantes over 250 frugttræer, som du kan høste fra om efteråret.
 • På plænens store græsflade kan du spille fodbold, fordybe dig i en bog og nyde det 700 m2 store spejlbassin samt de mange staudebede.
 • Langs Promenaden finder du Orangeriet og et ca. 700 m2 fælleshus, hvor du kan nyde en kop kaffe eller din aftensmad i godt selskab – eller bare hænge ud
  Gangstier i parken vil være oplyste efter mørkets frembrud.
 • Den integrerede daginstitutions legeplads, som ligger i parken, vil være offentlig tilgængelig uden for åbningstid.
Læs mere om Grønttorvet
Heimstaden_Astilbe_Hus_lejebolig_tagterrasse

Grønttorvets historie

Grønttorvet ligger på det gamle engros-grønttorv i Valby, som siden 1958 har været handelssted for frugt-, grønt- og blomsterhandlere.

I disse år forvandles området til en ny, grøn bydel med tydelige tråde til historien på stedet. Derfor er Grønttorvet spækket med væksthuse, bede, urtehaver og plantager.

Med Grønttorvet får de historiske rammer nyt liv som en grøn og moderne bydel, hvor spændende arkitektur, væksthuse, grønne tage og fokus på fællesskaber vil bidrage til at bevare det gamle Grønttorvs dna.

Se ledige boliger
~500 meter
~800 meter
~250 meter
~50 meter
~1200 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning