Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige lejligheder i Vamdrup

Askelunden

Familievenlige lejligheder i Vamdrup

Vamdrup er en lille stationsby i Sydjylland ca. 15 km sydvest for Kolding. Her er opført en ejendom på Askelunden med 16 lejligheder med tre eller fire værelser, som er ideelle til den lille børnefamilie eller for ægteparret, der værdsætter fred, ro og ordnede forhold.

Askelunden er omgivet af grønne områder og ligger meget tæt på både byens skole, offentlig transport samt indkøbsmuligheder. Ved ejendommen findes der legeområde og bord-bænkesæt som indbyder til hygge og godt naboskab. 
 

Parkering ved boligerne
700 m til skole
200 m til offentlig transport
700 m til dagligvareindkøb
Askelunden, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

De 16 boliger i Askelunden er indrettet med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til boligens værelser samt badeværelset med skabs-arrangement.

Med en bolig i Askelunden får du:

  • Tre eller fire værelser
  • Lejemål på 104 m²
  • Alt i hårde hvidevare
  • Egen carport og redskabsrum
  • Stue i hel eller delvis åben forbindelse med køkken
  • Terrasse eller altan til hvert lejemål
  • Dejlige grønne fællesarealer
  • 11 km til motorvej
  • Tryg og familievenlig beliggenhed
Askelunden, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Vamdrup ligger i et dejligt lille smørhul 8 km syd for Lunderskov, 13 km sydøst for Vejen og 15 km sydvest for Kolding. l byen finder man Vamdrup Skole opdelt i afdeling Øst med 0.-3. klasse og afdeling Vest med 4.-9. klasse. Børnehuset Broen har også to afdelinger, hvor den største ligger ved skolens afdeling Øst.

350 m fra Askelunden finder du et af byens store trækplastre; Det store idrætsanlæg, Arena Syd. Det består af 3 haller, aktivitetsrum, motionscenter, mødelokaler, svømmehallen Kongeåbadet og skydebaner.

Er du vild med naturen kan du besøge Drenderup Skov som indbyder til oplevelser med bålhytte og shelter/telt. Bålhytten ligger smukt i en lysning i skoven lige ved siden af den lille skovsø. Her finder du borde og bænke samt et bålsted med grillrist.

Du kan også snøre vandreskoene og følge Trampestien gennem smeltevandsdalen langs Hjarup Bæk. Ruten kaldes ’Sporet ved Hjarup Vådområde’ og er en afmærket rute på 3,5 km.

Besøg også det lille skovområde, Frederikkelund ved Bønstrup Sø, hvor du finder både naturlegeplads og bålplads. Ved søen ligger også et fugletårn, hvor du kan iagttage områdets dyreliv.

800 m
650 m
350 m
7,6 km
800 m
500 m

Ledige lejeboliger i Askelunden

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning