Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne boliger med idyllisk placering i Billund

Ankelbo

Moderne rækkehuse i naturskønne omgivelser i Billund

Ankelbo byder på 98 moderne klyngehuse i et af Billunds grønne områder. Lejeboligerne varierer i en størrelse på enten 78, 91 eller 98 kvadratmeter fordelt på tre til fire værelser.

Området er ideelt for mindre familier og ældre, der ønsker tryghed og kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder. Med en lejebolig i Ankelbo bor du nemlig tæt på indkøb, naturskønne områder og det stemningsfulde LEGOLAND.

3-4 værelser
Tæt på grønne områder
Nær indkøbsmuligheder
Skoler og institutioner i området

Fakta om boligerne

Med en lejebolig i Ankelbo får du:

 • Tre til fire værelser
 • 78, 91 eller 98 m²
 • Flotte laminatgulve
 • Gulvvarme i alle rum
 • Troldtekt-lofter, der bidrager til en god akustik i boligen
 • Gode planløsninger med køkken-alrum, lyse rum og store vinduer
 • Alt i hårde hvidevarer fra Siemens
 • Privat terrasse med fliser og en mindre have
 • Indkørsel med plads til to biler og mulighed for ellader
 • Eget skur til opbevaring
 • Adgang til fællesfaciliteter og et attraktivt område


Der kan ansøges om én mindre hund pr. lejemål - læs mere her om retningslinjer for husdyr.

Lyse lejeboliger i inspirerende omgivelser

I Ankelbo finder du forskellige boligløsninger i områdets 98 forskellige klyngehuse. Boligerne er opført i gode, gedigne kvalitetsmaterialer, og alle har en lys og moderne indretning med bl.a. åbent køkken-alrum, hvor samværet er i fokus, med flot tidløst køkken samt troldtekt-lofter, der bidrager til en god akustik i boligen.

Boligerne henvender sig til familier, par og seniorer, der ønsker at bo i et roligt kvarter med adgang til grønne områder, små hyggelige oaser og samtidig tilpas tæt på byens puls, indkøb, børneinstitutioner og skoler.

Alle lejeboligerne har egen terrasse og tilhørende have, og med en bolig i Ankelbo får du også adgang til fællesområder med trampoliner, bålplads og fodboldbaner, der indbyder både til familieliv og naboskab.

Attraktiv og familievenligt område i LEGOs hjemby

Ankelbo har en ideel placering i byen, hvor der hverken er langt til naturens grønne ro eller byens fornødenheder, med indkøb, skole og idrætsfaciliteter i cykelafstand.

Billund er som by særligt kendt som hjemstedet for LEGO-klodsen og for Danmarks næststørste lufthavn, og byen har gennemgået bemærkelsesværdig udvikling i de seneste år. Særligt er især i turisme- og underholdningssektorerne vokset støt og tiltrukket nye arbejdspladser og borgere.

LEGOLAND tiltrækker besøgende fra hele verden og er medvirkende til Billund har oplevet en økonomisk og kulturel opblomstring. Foruden den populære forlystelsespark, er Billund også fyldt med legepladser rundt omkring i byen, hvor man kan finde rig mulighed for at udfolde sig i både kreativitet og leg overalt. Samtidig har infrastrukturforbedringer og nye uddannelsesinstitutioner bidraget til at styrke lokalsamfundet og gør Billund til en familievenlig by i vækst i det sydjyske.

3,0 km
1,4 km
1,8 km
5,9 km

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Ledige lejeboliger i Ankelbo

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning