Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige lejeboliger med godt lysindfald

Amagerbrogade & Lyongade

Familievenlige lejeboliger med god beliggenhed på Amager

Den klassiske murstensejendom fra 1890 på hjørnet af Amagerbrogade 97 og Lyongade 2 byder på 19 lyse lejeboliger fordelt på første til tredje sal. Her er der plads til både små og store familier. Lejlighederne varierer i størrelsen 71 - 149 m² og henvender sig til dig, der lægger vægt på en rummelig bolig i byen, tæt på strand og grønne områder.

3-6 lyse værelser
Skoler og institutioner i området
Bus og metro i gåafstand
Mange indkøbsmuligheder
Lejeboliger til den lille familie

Fakta om lejeboligerne

Alle lejeboliger har store vinduespartier, som lukker lyset ind, og de gennemtænkte plantegninger gør boligerne nemme at indrette.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 97 & Lyongade 2 får du:

  • 3-6 værelser fordelt på 71 og 149 m²
  • Gode planløsninger
  • Lyse værelser
  • Gode transportforbindelser
  • Amager Strandpark tæt på
  • Indre By blot en cykeltur væk
  • Gåafstand til indkøb og shopping

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Bo i et charmerende område tæt på natur og by

Amager byder på et hyggeligt nærmiljø, hvor du har alt, hvad du har brug for indenfor rækkevidde. Den attraktive bydel byder på spisesteder, specialbutikker og masser af indkøbsmuligheder. Samtidig henvender området sig også til familier, da der er kort afstand til institutioner og skoler.

Men en bolig på Amager bor du midt i det pulserende byliv og kun en kort cykeltur væk fra de grønne oaser på Amager Fælled med vilde brombær, havtorn og urter. Nyder du en svømmetur eller en gåtur langs vandet, er Amager Strandpark ligeledes i nærheden.

Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre By, kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med bus eller metro. Bydelen er populær for både familier, par, singler, seniorer og studerende. Med god grund.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning