Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive lejeboliger i klassisk ejendom på Amagerbrogade

Amagerbrogade 148

Attraktive lejeboliger i klassisk ejendom på Amagerbrogade

På charmerende Amager finder du lyse og rummelige lejeboliger, der byder på 3-5 værelser fordelt på 94 og 118 m². Lejlighederne har fokus på kvalitet og funktionalitet, hvor store vinduer med fine karnapper sikrer et indbydende lysindfald ind i boligerne.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 148 får du den perfekte kombination mellem byliv, grønne områder og vandet tæt på - i et område fyldt med liv og gode spisesteder.

3-5 værelser
Nær caféer, restauranter og indkøb
Bus og metrostation tæt på
Cykelafstand til Amager Strandpark
Heimstaden lejeboliger med plads til alle

Amagerbrogade 148 består af seks lejeboliger beliggende på anden til fjerde sal samt erhvervslejemål i stueplan. Lejlighederne har alle gode planløsninger og et smukt lysindfald, hvor lyset strømmer ind fra de charmerende karnapper og store vinduer. Den klassiske Københavnerejendom fra 1906 er opført i rødsten og fremstår i flot stand.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 148 får du:

  • 3-5 værelser
  • 94 og 118 m²
  • Lyse værelser
  • Fin karnap
  • Funktionelle planløsninger
  • Tæt på indkøb og offentlig transport
  • Skoler og institutioner i området
  • Amager Fælled og parker i cykelafstand

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Bo i et familievenligt område tæt på naturen

Amager byder på et hyggeligt nærmiljø, hvor du har alt, hvad du har brug for indenfor rækkevidde. Den attraktive bydel byder på spisesteder, specialbutikker og masser af indkøbsmuligheder. Samtidig henvender området sig også til familier, da der er kort afstand til institutioner og skoler.

Men en bolig på Amager bor du midt i det pulserende byliv og kun en kort cykeltur væk fra de grønne oaser på Amager Fælled med vilde brombær, havtorn og urter. Nyder du en svømmetur eller en gåtur langs vandet, er Amager Strandpark ligeledes i nærheden.

Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Københavns andre bydele, kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med bus eller metro. Bydelen er populær for både familier, par, singler, seniorer og studerende. Med god grund.

Ledige lejeboliger i Amagerbrogade 148

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning