Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige lejeboliger på Amager

Amagerbrogade 146

Familievenlige lejeboliger på Amager

På Amagerbrogade 146 finder du rummelige lejeboliger med plads til både den lille og store familie. Lejlighederne byder på 3-5 værelser, der fordeler sig på mellem 93-137 m². Her bor du i gåafstand til indkøb og offentlig transport - og samtidig tæt på skoler, grønne områder og vandet.

2-5 værelser
Tæt på institutioner og skole
Få minutters gang til bus og metrostation
Grønne områder i nærheden
Amagerbrogade 146

Fakta om lejeboligerne

De lyse og rummelige lejeboliger spænder fra 93 til 137 m² med funktionelle plantegninger, hvilket gør dem lette at indrette. De seks lejligheder fordeler sig på anden og tredje plan med godt lysindfald. Ejendommen er opført i 1994 i røde mursten med hvide vinduer og fremstår velholdt.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 146 får du:

  • 2-5 værelser
  • 93-137 m²
  • Lyse rum
  • Funktionelle planløsninger
  • Mange indkøbsmuligheder
  • Institutioner og skoler i området
  • Gode transportmuligheder
  • Caféer og spisesteder tæt på
  • Cykelafstand til Amager Strandpark

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Bo i et hyggeligt område med naturen som nabo

På Amager finder du alt, hvad du har brug for tæt på. Den attraktive bydel byder på hyggelige caféer, specialbutikker og masser af indkøbsmuligheder. Samtidig henvender området sig også til familier, da der er kort afstand til institutioner og skoler.

Men en bolig på Amager bor du midt i det pulserende byliv og kun en kort cykeltur væk fra de grønne oaser på Amager Fælled med vilde brombær, havtorn og urter. Nyder du en svømmetur eller en gåtur langs vandet, er Amager Strandpark ligeledes i nærheden.

Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre by kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med bus eller metro.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning