Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Imponerende ejendom med 21 rummelige lejeboliger

Amagerbrogade & Augustagade

Imponerende ejendom med 21 rummelige lejeboliger

Amagerbrogade 145 & Augustagade 1 bemærker sig ved de store, lyse vinduespartier i den velholdte ejendom. Indenfor varierer lejeboligerne i størrelsen 76 og 163 m² fordelt på 2-5 værelser, så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Her bor du lyst og lækkert med både indkøb, kulturliv, skoler og Amager Strandpark i nærheden.

2-5 værelser
Indkøb, restauranter og caféer tæt på
Skoler og institutioner i området
Gåafstand til bus og metro
Amagerbrogade 145 lejeboliger til leje

Fakta om lejeboligerne

De rummelige og lyse lejeboliger spænder fra 76 og 163 m² med 2-5 værelser. Den charmerende ejendom er opført i 1939 med røde mursten og imponerende vinduespartier, der lukker masser af lys ind. De 21 boliger fordeler sig på første til femte sal.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 145 & Augustagade 1 får du:

  • 2-5 værelser
  • 76 og 163 m²
  • God loftshøjde
  • Lyse rum
  • Funktionelle planløsninger
  • Store vinduespartier med sprossede vinduer
  • Nær grønne områder
  • Amager Strandpark blot en cykeltur væk
  • Gode transportmuligheder

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Bo i et familievenligt område med naturen som nabo

På Amager finder du alt, hvad du har brug for tæt på. Den attraktive bydel byder på hyggelige caféer, specialbutikker og masser af indkøbsmuligheder. Samtidig er området også familievenligt, da der er kort afstand til institutioner og skoler.

Men en bolig på Amager bor du midt i det pulserende byliv og kun en kort cykeltur væk fra de grønne oaser på Amager Fælled med vilde brombær, hyldeblomst og urter. Nyder du en svømmetur eller en gåtur langs vandet, er Amager Strandpark ligeledes i nærheden.

Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre by kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med bus eller metro.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning