Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger med god beliggenhed på Amager

Amagerbrogade 138-140

Lejeboliger med god beliggenhed på Amager

Lejeboligerne på Amagerbrogade 138-140 er alle lyse og indbydende med en god beliggenhed i byen tæt på supermarkeder, hyggelige spisesteder, Amager Strandpark, metrostation og Amager Fælled.

De 13 lejligheder byder på 1-4 værelser fordelt på 48- 90 m², så her er plads til både familier, par, singler og seniorer.

1-4 værelser
Gode planløsninger
Tæt på strand og grønne områder
Mange indkøbsmuligheder
Lejeboliger til den lille familie

Fakta om lejeboligerne

De to velholdte ejendomme på Amagerbrogade 138-140 rummer i alt 13 boliglejemål beliggende på 1. - 4.. De klassiske murstensejendomme er bygget i 1930 med store vinduespartier, som skaber et godt lysindfald i boligerne.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 138-140 får du:

  • 1-4 værelser
  • 48 og 90 m²
  • Lyse rum
  • Gode planløsninger
  • Tæt på forretninger og spisesteder
  • Bus og metro i nærheden
  • Indkøbsmuligheder i gåafstand

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Bo i et attraktivt område - med vand og fælled som nabo

På Amager finder du alt, hvad du har brug for indenfor rækkevidde. Den populære bydel byder på den perfekte kombination af det pulserende byliv, grønne oaser på Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark. I området finder du også masser af specialbutikker, indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre by kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med offentlig transport.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning