Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejeboliger på Amagerbrogade

Amagerbrogade 134-136

Lyse lejeboliger på Amagerbrogade

På Amagerbrogade 134-136 får du en bolig med attraktiv beliggenhed tæt på Amager Strandpark, indkøb, offentlig transport og grønne områder. Lejlighederne byder på to til fire værelser fordelt på 51 og 100 m², så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov.

2-4 værelser
Park, fælled og strand tæt på
Gåafstand til indkøb
Skole og institutioner i områder
Amagerbrogade 134-136

Fakta om lejeboligerne

Amagerbrogade 134-136 en klassisk Københavnerejendom opført i 1902 med røde mursten og store, lyse vinduespartier. I ejendommens stueplan er der erhvervsmål, mens de 19 lejeboliger fordeler sig på første til femte sal. De små og store lejeboliger varierer i størrelse mellem 51 og 100 m² - alle med gennemtænkte planløsninger og lyse, indbydende rum.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 134-136 får du:

  • 2-4 værelser
  • 51 og 100 m²
  • Godt lysindfald
  • Funktionelle planløsninger r
  • Bus og metro i gåafstand
  • Tæt på indkøb, caféer og restauranter
  • Vand og grønne områder
  • Fitnesscenter og svømmehal tæt på

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Bo på hyggelige Amager - tæt på vand og natur

Den attraktive bydel, Amager, byder på den perfekte kombination af det pulserende byliv, grønne oaser på Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark. I området finder du også masser af specialbutikker, indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre by kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med offentlig transport.

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning