Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige parcel- og rækkehuse ved Vejle

Agersbølparken

Dejlige pyramidehuse og rækkehuse i Lindved ved Vejle

Vil du bo i hus eller rækkehus med god planløsning og beliggenhed nær Vejle, motorvejsnettet og Lindved by? Så er Agersbølparken noget for dig! Boligerne er opført med fokus på funktionalitet, god udnyttelse af kvadratmeter og hvor det store køkken/alrum og stue hurtigt bliver hele familiens samlingspunkt.

Agersbølsparken ligger i naturskønne Lindved kun 15 min. fra Vejle. Byen summer af fællesskab, foreningsliv og trygge rammer og har gennem nogle år gennemgået en stor udvikling. Byen har både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, så du kommer ikke til at mangle noget i dagligdagen.

90 - 109 m²
300 m til indkøb
200 m til offentlig transport
700 m til skole
Heimstaden lejeboliger i Agersbølparken i Vejle

Fakta om boligerne

Ejendommene på Agersbølparken består af tre rækkehuse med tre eller fire værelser opført i 2016 samt 11 pyramidehuse med fire værelser opført i 2019.

Med en bolig i Agersbølparken får du:

  • Snedkerkøkken fra OT Lauridsen i pyramidehusene
  • Familievenligt alrum i alle typer
  • Funktionelt bryggers
  • Gode værelser
  • Lavenergi huse med solceller
  • Lækkert, lyst inventar.
  • Syd/vest vendt terrasse og have
  • Vandskurede vægge
  • Udhus og carport (Til nogle typer)
Heimstaden lejeboliger i Agersbølparken i Vejle

Fællesskaber, der præger byen

I Lindved bliver du en del af et yderst velfungerende lokalsamfund, med et godt foreningsliv, god skole og daginstitution, indkøb og gode forbindelser med offentlig transport. Derudover er byens største attraktion, den fantastiske natur.

Skal du pendle, vil det glæde dig, at du på få minutter når motorvejsnettet, som nemt kan føre dig videre til Vejle (14 km) eller Horsens (22 km).

Pulsen kan komme op i det lokale idrætscenter ved Lindved Hallen, som byder på liv og glade mennesker. I hallen finder du skydebaner i kælderen, en multihal med springgrav, to boldbaner og en multibane. Her kan børn såvel som voksne gå til bl.a. gymnastik, fodbold, badminton og motionscykling.

I Lindved sognegård kan du opleve julemarked, fællesspisning, foredrag samt teater og til den årlige byfest samles både børn, unge og ældre til mange spændende aktiviteter over flere dage.

For de lokale er Tingparken med legeplads, overdækket pavillon, petanquebane og motionsrute et stort trækplaster. Hvert år danner Tingparken desuden ramme om Sankt Hans-ballet, som mange af byens borgere deltager ved.

900 m
700 m
700 m
2,0 km

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning