Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse og indbydende lejeboliger i Søborg

Æblelunden

Lyse og indbydende lejligheder

I den gamle TV-By i Søborg finder du et nyt og forvandlet området med ugeneret, moderne og parklignende omgivelser med søer og legepladser. Ejendommen, Æblelunden, blev opført i 2008 og består af 50 lejligheder fordelt på to-fem værelser.

Alle lejligheder har enten en have eller altan, som ligger op til at nyde den friske luft og de omkringliggende grønne områder

2-5 værelser
Tæt på grønne områder
450 meter til indkøb
Kort afstand til offentlig transper

Fakta om boligerne

Med en bolig i Æblelunden får du:

  • 2-5 værelser
  • Åbne planløsninger
  • Kvalitets hårde hvidevarer
  • Egen altan eller have
  • Grønne områder
  • Smukt lysindfald

Det er muligt at søge om husdyr i ejendommen.

Parklignende område

Æblelunden ligger i et roligt område, hvor Gyngemosen er nabo. Det giver rig mulighed for udendørs aktivitet og nyde naturen med gåture. Indenfor kort afstand finder du skole, dagsinstitutioner, offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Ejendommen er opført ved Gyngemosens æbletræer i æblelunden og facaden er inspireret heraf. Selve ejendommen ligger frit, så du har rig mulighed for at nyde udsigten fra altanen eller haven. Lejligheder fremstår lyse og indbydende med massive ege parketgulve.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning