Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger i hyggeligt kvarter

Åsvinget

Moderne lejligheder i Vallensbæk Strand

I Åsvinget ligger der otte lejeboliger, som blev opført i 2008. De flotte lejligheder varierer i størrelsen fra 84 til 122 m2, fordelt på tre til fire værelser. Ejendommen ligger få minutters gå- eller cykeltur fra Vallensbæk Strand og tæt på offentlig transport og motorvejen.

3-4 værelser
Egen altan eller terrasse
Tæt på daginsitutioner og skoler
Tæt på strand og grønne områder

Fakta om boligerne

Åsvinget er en ejendom med otte lejligheder bygget i kvalitetsmaterialer.

Med en lejebolig i Åsvinget får du:

  • 3-4 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • En lejlighed bygget i kvalitetsmaterialer
  • P-tilladelse til området
  • Få minutters gang til Vallensbæk Strand
  • Indkøb, dagsinstitution og skole i nærheden
  • Offentlig transport i nærheden

Roligt og børnevenligt område

Boligerne på Åsvinget blev opført i 2008 og består af hyggelige lejligheder. Til en bolig i Åsvinget får man udleveret én parkeringslicens. Boligerne ligger med kort afstand til motorvejen, Vallensbæk Station og busstoppesteder. Ligeledes ligger boligerne kun en frisk gå- eller cykeltur væk fra stranden.

Boligerne er særligt velegnet til familier med børn, idet området omkring Åsvinget er grønt og hyggeligt og indbyder til leg og godt naboskab. Især den fælles legeplads i området og den rolige atmosfære, gør det til et særdeles børnevenligt kvarter.

Vallensbæk Strand er kendt for deres moderne boligbyggeri og den hyggelige strand mod syd. Mod nord vil du finde det gamle Vallensbæk med en gammel kirke fra middelalderen, et lille gadekær i den gamle landsby.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning