Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejebolig i Vejle?

Er du på udkig efter lejebolig i Vejle?

Heimstaden tilbyder tilgængelige og tidssvarende lejeboliger i god kvalitet. Vi har både nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet – herunder i Vejle.

Om din drømmebolig ligger i nærheden af naturen, tæt på vandet eller midt i det summende byliv, har vi den rette lejebolig til lige præcis dine ønsker og behov.

Modernitet møder historie

I Vejle står de arkitektoniske perler side om side med flotte historiske bygninger.

Da Vejle er en by der har sin oprindelse helt tilbage fra middelalderen, kan du her finde spor fra fortiden, hvor vikingerne herskede i Jelling og Egtvedpigen der blev begravet i en bronzealderhøj.

Derudover bugner Vejle af kulturtilbud, oplevelsesmuligheder, gastronomiske oplevelser på byens caféer og restauranter, et sprudlende studieliv og flot natur ved Vejle fjord.

Med sin placering i det sydlige Jylland, nær Lillebæltsbroen, er Vejle også en by med gode muligheder for at komme rundt i landet.

Hos Heimstaden tilbyder vi lejligheder og rækkehuse for enhver smag – det er bare at gå i gang med at udforske mulighederne.

I nærheden af naturen

Vejle byder på både rækkehuse og lejligheder til dig, der ønsker at bo tæt på natur og vand. Byen giver med sin beliggenhed gode muligheder for både en gåtur i skoven eller en sejltur på fjordens vand. I Vejle har du rig mulighed for at udforske noget af Danmarks smukkeste og mest kontrastfyldte natur.

Tæt på vandet

På havnen i Vejle finder du gode vandsportsfaciliteter, gastronomiske oplevelser, loppemarkeder og i det rekreative område ‘Fjordbyen’, kan du nyde en række koncerter til den årlige Fjordfestival. Trænger du til en god dukkert er Tirsbæk Strand ikke langt væk.

I det summende byliv

I centrum af Vejle er der liv og glade dage. Byen er attraktiv for den moderne børnefamilie, hvor en perlerække af kulturelle arrangementer for både børn og voksne finder sted. Foruden byens mange museer, kan du også finde kulturtilbud i byens mange teatre og kulturhuse, der rummer både ældre og nyere former for kunst og underholdning.

Boliger med omtanke

Vi tilbyder unikke lejeboliger i Vejle til både små og store familier, singler og studerende. 

Boliger med omtanke skaber plads til hverdagens små og store øjeblikke. 

Vores boliger er verdens bedste midtpunkt for de, som bor der. 

Bag facaden gemmer sig unikke personer, unikke oplevelser og unikke historier. 

Vi skaber mere end boliger – vi skaber hjem.