Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Udlejningskonsulent til Heimstaden - København(barselsvikariat)

Udlejningskonsulent til Heimstaden - København(barselsvikariat)

Er du klar på din næste rejse i en travl og innovativ virksomhed, hvor alle er lige, og hvor vi arbejder for det samme fælles mål – At skabe boliger med omtanke. Så er du måske vores nye kollega.  

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. I Danmark består vores portefølje af 360 ejendomme med mere end 20.000 lejeboliger og knap 320 erhvervslejemål i hele landet – både i nybyggede, nyere og ældre ejendomme. 

Vi er i dag cirka 270 kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores beboer. Vi har en fælles ambition om at skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Om stillingen
Du vil indgå i et stærkt team med de øvrige i udlejningsafdelingerne på tværs af landet. Udlejningen består af 24 kollegaer, som er fordelt i vores 3 regioner. 

Som udlejningskonsulent i Heimstaden deler du ansvaret for vores ejendomsportefølje med dine kolleger i afdelingen. Sammen skal I sikre lavest mulig tomgang af vores boliger. 
Du står for både førstegangsudlejning og genudlejning af vores lejemål. Det indebærer blandt andet, at du arrangerer og afholder åbent hus-arrangementer samt fremvisninger af boliger. På den måde får du henvendelser fra interesserede lejere, og du står for at matche dem med de ledige lejemål.

Jobbet giver dig mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag, hvor du selv sørger for at nå dine arbejdsopgaver og have styr på dine aftaler. Du bliver en del af et stærkt og støttende team, som altid er til rådighed. Du vil desuden kunne sparre med flere kollegaer på vores kontor i København og Odense, hvilket er med til at skabe en god helhedsforståelse for forretningen generelt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Fremvisning/udlejning af boliger
 • Afholdelse og koordinering af åbent hus
 • Administrative opgaver på kontoret
 • Prisfastsættelse af lejeniveauer
 • Oprettelse af data
 • Rapportering
 • Kundekontakt – personlig såvel som telefonisk 
 • Diverse ad hoc-opgaver

Hvem er du?

Vi forestiller os at: 

 • Du har et stort drive som smitter af på dine omgivelser
 • Du trives i et højt tempo
 • Du har et ”tænk ud af boksen” mind-set 
 • Du ser løsninger frem for begrænsninger
 • Du har erfaring og interesse inden for boligmarkedet.
 • Du er erfaren bruger af MS Office pakken og har let ved at lære nye it-systemer. Har du kendskab til Unik Bolig, er det en fordel. 

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Trives i en udadvendt rolle, hvor du skal være i dialog med mange forskellige mennesker
 • Er struktureret i din tilgang til arbejdsopgaver
 • Har gennemslagskraft, som du kan bruge på dine mange fremvisninger
 • Er fleksibel og trives med at tage fat i forskellige arbejdsopgaver
 • Trives i en omskiftelig hverdag med fart over feltet

For at få succes i denne stilling er det vigtigt, at du er selvstændig og er god til at skabe overblik over dine sager. Du drives af en vindermentalitet og sætter en ære i godt samarbejde med dine kolleger, så I sammen kommer i mål. 
Vi lægger vægt på, at vores kommende beboer oplever en god og professionel service, så du skal have lysten til at yde fremragende kundeservice, og gå langt for at holde vores tomgangsprocent nede. 

Du vil være knyttet til kontoret i København, og det vil også være dette området som er dit primær område. Du vil få stillet bil tilrådighed, når du skal ud til vores ejendomme, åbent hus mv. 

Stillingen er på 37 timer om ugen. Søndagsarbejde forekommer, mod en ugentlig fridag. Stillingen er et barselsvikariat frem til om med sommeren 2023 med gode muligheder for en fastansættelse. 

Stillingen kræver kørekort til bil og en ren straffeattest

Vi afholder samtaler i løbet af august, så send din ansøgning snarest. Vi forbeholder os retten til at lukke opslaget når den rette kandidat er fundet.  

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Som vores kommende udlejningskonsulent bliver du del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.
Vi er ca. 270 medarbejder på landsplan, og i udlejningsafdelingen venter kompetente kollegaer på at tage godt imod dig. Sammen servicerer vi vores beboer i hele Danmark og sørger for, at vores bygninger og udendørsarealer holdes i den bedste stand. 
Genvejen til tilfredse kunder går gennem dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling. Det hjælper vi på vej med bl.a. pension og sundhedsforsikring, sociale arrangementer og meget mere.
- - -
Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hos Heimstaden!