Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Serviceteknikere søges til København

Serviceteknikere søges til København

Er du positiv, udadvendt og har hænderne godt skruet på? Så er du måske vores kommende kollega.

Vi har travlt med at skabe de bedste boligbetingelser for vores beboere og søger derfor en kolleger til vores team af serviceteknikere. Er din værktøjskasse fyldt med god praktisk erfaring, sans for god service og et godt humør? Så læs med herunder:

Om stillingen som servicetekniker
Som sericetekniker i Heimstadens  lægger vi stor vægt på, at du kan dit håndværk til fingerspidserne.

Du bliver en vigtig spiller for den daglige drift, vedligehold og servicering på et udvalg af vores ejendomme, hvor du også har din daglige gang. Du sørger for, at ejendommene altid lever op til Heimstaden-standarden, og derudover forstår du at møde og servicere vores beboere på en god og konstruktiv måde.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af at:

 • Udføre serviceopgaver hos vores beboere
 • Udføre mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m. 
 • Følge op på eksterne samarbejdspartneres service og leverancer
 • Vejlede og guide beboere med tekniske og driftsmæssige forhold i dagligdagen
 • Udføre tilsyn og service på installationer og anlæg
 • Være Heimstadens øjne og ører på ejendommene

Du vil sammen med de andre service- og synsteknikere varetage administrative opgaver, som betaling af faktura, planlægning, mails mv. Du kommer til at udføre de administrative opgaver på vores hubs, der samtidig danner rammerne for det faglige sparringsmiljø med kolleger.

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet som ejendomsservicetekniker, håndværker eller har flere års erfaring inden for dette område
 • Det vil klart være en fordel hvis ud er uddannet elektriker eller har flere års erfaring inden for dette fagområde
 • Har kendskab til drift og/eller administration af ejendomme
 • Kan kommunikere mundtligt på både dansk og engelsk – og dansk på skrift
 • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken og andre digitale løsninger på f.eks. iPad
 • Har kørekort

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Er en god kollega, en god teamplayer og trives i en dagligdag i højt tempo
 • Er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har en struktureret, målrettet og detaljeorienteret tilgang til arbejdet
 • Sætter en ære i at levere god service overfor både beboere og samarbejdspartnere

Vi stiller firmabil(varevogn) til rådighed, og det vil klart være en fordel, hvis du kan placere bilen ved dit hjem, da du vil køre ud hjemmefra til dagens første opgave. Dit område vil primært være København. Hvorfor vi gerne ser at du bor i dette område.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier? Så send dit CV hurtigst muligt. Du vil kort herefter modtage en mail med et link til vores test modul. For at gå videre i processen skal du besvare testen. Når ansøgningsfristen er udløbet indkalder vi til samtale. 

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende.

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 160.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 351 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.