Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Servicetekniker med håndværkersnilde søges Sydvestsjælland

Servicetekniker med håndværkersnilde søges Sydvestsjælland

Kan du fikse alt fra køkkenskabe til vandhaner? Er du positiv, udadvendt og har hænderne godt skruet på? Så er du måske vores kommende kollega.

Vi har travlt med at skabe de bedste boligbetingelser for vores beboere og søger derfor en kolleger til vores team af serviceteknikere. Er din værktøjskasse fyldt med god praktisk erfaring, sans for god service og et godt humør? Så læs med herunder:

Om stillingen som servicetekniker
Som sericetekniker i Heimstadens  lægger vi stor vægt på, at du kan dit håndværk til fingerspidserne.

Du bliver en vigtig spiller for den daglige drift, vedligehold og servicering på et udvalg af vores ejendomme, hvor du også har din daglige gang. Du sørger for, at ejendommene altid lever op til Heimstaden-standarden, og derudover forstår du at møde og servicere vores beboere på en god og konstruktiv måde.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af at:

 • Udføre serviceopgaver hos vores beboere
 • Udføre mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m. 
 • Følge op på eksterne samarbejdspartneres service og leverancer
 • Vejlede og guide beboere med tekniske og driftsmæssige forhold i dagligdagen
 • Udføre tilsyn og service på installationer og anlæg
 • Være Heimstadens øjne og ører på ejendommene

Du vil sammen med de andre service- og synsteknikere varetage administrative opgaver, som betaling af faktura, planlægning, mails mv. Du kommer til at udføre de administrative opgaver på vores hubs, der samtidig danner rammerne for det faglige sparringsmiljø med kolleger.

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet som ejendomsservicetekniker, håndværker eller har flere års erfaring inden for dette område
 • Har kendskab til drift og/eller administration af ejendomme
 • Kan kommunikere mundtligt på både dansk og engelsk – og dansk på skrift
 • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken og andre digitale IT-løsninger 
 • Har kørekort

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Er en god kollega, en god teamplayer og trives i en dagligdag i højt tempo
 • Er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har en struktureret, målrettet og detaljeorienteret tilgang til arbejdet
 • Sætter en ære i at levere god service overfor både beboere og samarbejdspartnere

Vi stiller firmabil(varevogn) til rådighed, og det vil klart være en fordel, hvis du kan placere bilen ved dit hjem, da du vil køre ud hjemmefra til dagens første opgave. 

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier? Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i ti lande i Europa. I Danmark har vi 360 ejendomme med mere end 20.000 lejeboliger og knap 320 erhvervslejemål i hele landet–både i nybyggede, nyere og ældre ejendomme. Vi skaber værdi for vores beboere hver eneste dag gennem omtanke og nytænkning.

Vi er i dag cirka 275 kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. 

Som vores kommende kollega bliver du del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Genvejen til glade beboere går gennem dedikerede medarbejdere. Derfor værner vi om et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og plads til både faglig og personlig udvikling.
- - -
Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer, du mener, vi skal bruge for at lære dig bedre at kende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!