Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Heimstaden søger regnskabsassistent

Heimstaden søger regnskabsassistent

Kan du godt lide at være, hvor det sker? Vil du være en del af et stærkt team med høj faglighed? Har du evnerne til at forme dit eget job og taget ansvar for dine egne opgaver?

Så er du måske Heimstadens nye regnskabsassistent. Vi søger netop nu en ny kollega til at indgå i vores fagligt dygtige og socialt stærke kreditorteam.

Om stillingen som regnskabsassistent

Som regnskabsassistent hos Heimstaden bliver du en del vores kreditorteam på 4-5 kompetente og engagerede kollegaer. Kreditorteamet er en del af økonomiafdelingen som samlet set er ca. 20 gode kollegaer. 

Kreditorteamet håndterer i fællesskab følgende typer opgaver:

 • håndtering af fakturaer i workflowsystem (OIO/EAN)
 • manuel håndtering af fakturaer modtaget i pdf-format
 • håndtering af fakturafirewall (efacto)
 • bankafstemninger (via afstemningsmodul i Unik Bolig 4)
 • betalingskørsler - kreditorbetalinger og flytteafregninger (overførsel af betalingsfiler til netbanker)
 • ad hoc udbetalinger, heriblandt udenlandske overførsler
 • håndtering af kreditorkontoudtog, rykkerskrivelser, mv.
 • samarbejde med leverandører

Hos Heimstaden får du en travl og udfordrende hverdag med stor selvstændighed. Du får et tæt samarbejde på tværs af organisationen med de øvrige kollegaer i Heimstaden. Gennem samarbejde og sparring sikrer vi, at opgaverne løses bedst muligt, og at vi sammen udvikler os fagligt.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

 • har en baggrund indenfor bogholderi med min 2-4års erfaring
 • er opsøgende og selv rækker ud til kollegaer i andre dele af organisationen eller leverandører
 • trives med at sætte dig ind i nye systemer, og komme med input til forbedringer og effektiviseringer på kreditorområdet
 • har god praktisk erfaring med MS Office-pakken og IT-systemer generelt

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • har en høj arbejdsmoral og en faglig stolthed
 • er struktureret, selvstændig og løsningsorienteret
 • trives i et dynamisk og uformelt miljø med kort vej til beslutningerne
 • ser dig selv som en stærk teamplayer

Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

Stillingen er på vores hovedkontor i København K. 

Hvordan søger jeg jobbet? 

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier Care, Dare & Share?

Så send et CV hurtigst muligt. Du herefter modtage en personligheds- og adfærdstest test pr. mail som vi skal bede dig om at besvare. 

Vi forventer at holde samtaler løbende, og forbeholder os retten til at lukke opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan de rettes til Head of Finance Henrik Lildballe tlf.: +45 31 68 87 65

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 160.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 351 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.