Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker til København

Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker til København

Vil du bidrage til at vores beboere får den bedste start på deres nye hjem? Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning? Så er du måske vores nye synstekniker.

Når vores beboere opsiger deres lejebolig, udfører du fraflytningssyn. På samme vis står du for indflytningssyn, når nye beboere skal flytte ind.

Som synstekniker hos Heimstaden skal du forvente at bruge en stor del af din tid på syn – samt administrativt arbejde rundt om ind- og fraflytninger – Herudover vil du skulle hjælpe vores servicetekniker med mindre håndværksmæssige opgaver, når behovet opstår.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af at:

 • Syne lejeboliger, dokumentere fejl- og mangler samt udbedre disse
 • Administrative opgaver - betaling af faktura, booking af syn mv. 
 • Udføre mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m. 
 • Rekvirere eksterne håndværkere til specialiseret reparation og renovering 

Vi tilbyder en selvstændig hverdag, hvor du har friheden til selv at planlægge din arbejdsuge ud fra opgavetildeling samt ind- og fraflytningssager. Du bestemmer selv inden for din arbejdstid, hvornår du gør hvad, så længe du sikrer glade beboere og når alle dine deadlines.

Vi forestiller os, at du:

 • har erfaring med flere af ovenstående opgaver, f.eks. fra et andet boligselskab
 • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken og andre digitale IT-løsninger. Har du kendskab til I-Syn – er det en fordel
 • Kan kommunikere mundtligt på både dansk og engelsk – og dansk på skrift

Vi forventer, at din værktøjskasse er fyldt med god praktisk erfaring, sans for kvalitet og et smil. Din uddannelsesmæssig baggrund er derfor ikke så relevant. Vi sørger for, at du kommer godt fra start med en kollega, som sikrer dig sidemandsoplæring og faglig sparring.

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har en struktureret, målrettet og detaljeorienteret tilgang til arbejdet
 • Sætter en ære i at levere god service overfor både beboere og samarbejdspartnere
 • Er en god kollega, en god teamplayer og trives i en dagligdag i højt tempo

Du skal have kørekort og ren straffeattest. Der stilles firmabil(varevogn) til rådighed, så du kan komme rund på vores ejendomme.

Hvordan søger jeg jobbet? 

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier?

send et CV hurtigst muligt. Du herefter modtage en personligheds- og afdærdstest test pr. mail som vi skal bede dig om at besvare. 

Vi holder løbende samtaler og lukker opslaget når vi har fundet den rette kandidat. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen så kan de rettes til Driftschef Finn Werner Hansen tlf.: +45 60 98 77 32.

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling, som vi hjælper på vej med attraktive personalegoder som Overenskomst med pension, sundhedsordning, betalt internet og sport, sociale arrangementer og meget mere.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende.

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 160.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 351 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.