Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker

Har du "syn" for detaljen? Vi søger synstekniker

Vil du være med til at sikre, at vores lejeboliger står knivskarpt ved ind- og udflytning? Vil du bidrage til at vores beboere får den bedste start på deres nye hjem? 

Vi vokser og søger derfor en ny kollega til vores synsteam i København/Storkøbenhavn. Er du detaljeorienteret, har hænderne godt skruet på, positiv og udadvendt? Så læs med herunder:

Om stillingen som synsmedarbejder

Når vores beboere opsiger deres lejebolig, udfører du fraflytningssyn. På samme vis står du for indflytningssyn, når nye beboere skal flytte ind.

Som synstekniker hos Heimstaden skal du forvente at bruge en stor del af din tid på syn – samt administrativt arbejde rundt om ind- og fraflytninger – Herudover vil du skulle hjælpe med mindre håndværksmæssige opgaver når behovet opstår.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af at:

 • Syne lejeboliger, dokumentere fejl- og mangler samt udbedre disse
 • Rekvirere eksterne håndværkere til specialiseret reparation og renovering 
 • Opsætte de udgifter, dine kolleger i Administration skal viderefakturerer til lejerne 
 • Udføre mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m. 

Vi tilbyder en selvstændig hverdag, hvor du har friheden til selv at planlægge din arbejdsuge ud fra opgavetildeling samt ind- og fraflytningssager. Du bestemmer selv inden for din arbejdstid, hvornår du gør hvad, så længe du sikrer glade beboere og når alle dine deadlines.


Vi forestiller os, at du:

 • har erfaring med flere af ovenstående opgaver, f.eks. fra et andet boligselskab
 • Er fortrolig med Microsoft Office-pakken og andre digitale IT-løsninger 
 • Har kendskab til I-Syn – det er ikke et krav, men en fordel
 • Kan kommunikere mundtligt på både dansk og engelsk – og dansk på skrift
 • Har kørekort

Vi forventer, at din værktøjskasse er fyldt med god praktisk erfaring, sans for kvalitet og et smil. Din uddannelsesmæssig baggrund er derfor ikke så relevant. Vi sørger for, at du kommer godt fra start med en kollega, som sikrer dig sidemandsoplæring og faglig sparring. 

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har en struktureret, målrettet og detaljeorienteret tilgang til arbejdet
 • Sætter en ære i at levere god service overfor både beboere og samarbejdspartnere
 • Er en god kollega, en god teamplayer og trives i en dagligdag i højt tempo

Der kan stiller firmabil(varevogn) til rådighed, og det vil klart være en fordel, hvis du kan placere firmabilen ved dit hjem, da du vil køre ud hjemmefra til dagens første opgave. 

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier? Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.  

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. I Danmark består vores portefølje af 330 ejendomme med mere end 20.000 lejeboliger og knap 320 erhvervslejemål i hele landet – både i nybyggede, nyere og ældre ejendomme. 

Vi er i dag cirka 275 kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores beboer. Vi har en fælles ambition om at skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Som vores kommende kollega bliver du del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Genvejen til glade beboere går gennem dedikerede medarbejdere. Derfor værner vi om et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og plads til både faglig og personlig udvikling.
- - -
Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer, du mener, vi skal bruge for at lære dig bedre at kende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!