Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Er du håndværker eller ejendomsservicetekniker så er det måske dig vi søger

Er du håndværker eller ejendomsservicetekniker så er det måske dig vi søger

Vi har travlt med at skabe de bedste boligbetingelser for vores beboere og søger derfor en ny kollega til vores team. 

Om stillingen som servicetekniker
Du bliver en vigtig spiller for den daglige drift, vedligehold og servicering på et udvalg af vores ejendomme, hvor du også har din daglige gang. Du sørger for, at ejendommene altid lever op til Heimstaden-standarden, og derudover forstår du at møde og servicere vores beboere på en god og konstruktiv måde.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af at:

 • Udføre serviceopgaver hos vores beboere
 • Udføre mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m. 
 • Følge op på eksterne samarbejdspartneres service og leverancer
 • Vejlede og guide beboere med tekniske og driftsmæssige forhold i dagligdagen
 • Udføre tilsyn og service på installationer og anlæg
 • Være Heimstadens øjne og ører på ejendommene

Vi udgør en sammensat gruppe af omkring 37 service- og synsteknikere i Region Hovedstaden & Sjælland, der vil udgøre dit nærmeste team. Dette team afspejler en bred vifte af baggrunde, kompetencer og perspektiver, hvilket beriger arbejdsmiljøet og fremmer samarbejdet på tværs af mangfoldighed. 

Det er en fordel at have erfaring med serviceopgaver fra et lignende job. Men vi køber ind på DNA og mindset - og det du ikke kan, det kan vi lære dig. Vi sørger for, at du kommer godt fra start med sidemandsoplæring og faglig sparring fra nogle af branchens dygtigste kollegaer.

Om dig:

 • Er uddannet som ejendomsservicetekniker, håndværker eller har flere års praktisk erfaring med håndværk
 • Du har gerne kendskab til drift og/eller administration af ejendomme
 • Behersker dansk flydende og er i stand til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på engelsk
 • Er fortrolig med IT, så som Microsoft Office-pakken og andre digitale løsninger på f.eks. iPad
 • Har kørekort

Sammen med et mangfoldigt team af andre service- og synsteknikere vil du deltage i en bred vifte af administrative opgaver. Dette inkluderer opgaver såsom at organisere din egen arbejdsdag, håndtere fakturabetalinger, besvare henvendelser fra beboere med forskellige behov og meget mere.

Vi stiller firmabil(varevogn) til rådighed, og det vil klart være en fordel, hvis du kan placere bilen ved dit hjem, da du vil køre ud hjemmefra til dagens første opgave. Dit område vil primært være København.

Hvordan søger du jobbet?
Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier Care, Dare & Share? Så send et CV hurtigst muligt.

Vi forventer at afholder samtaler løbende. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan de rettes til Driftschef Thomas Nielsen tlf.: +45 60 98 77 31 

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 163.000 lejeboliger i 9 lande og en samlet porteføljeværdi på 347 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.