Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Driftsleder til Facility Management

Driftsleder til Facility Management

Banker hjertet lidt hurtigere, når du betragter en ejendom? Spotter du de små nuancer og de store potentiale i bygninger? 

Hvis svaret er "ja," så er du måske vores kommende driftsleder. 

Som driftsleder i Heimstaden får du din egen portefølje af ejendomme, hvor du er ansvarlig for den tekniske drift. I samråd med vores servicetekniker og synstekniker på ejendommen skal I sammen sikre, at ejendommen fungerer bedst muligt driftsmæssigt. Din arbejdsdag bliver varieret og vi forventer du tager stort selvstændigt ansvar.

Du bliver også ansvarlig for budgetlægning og -opfølgning på dine ejendomme. Derudover skal du supportere organisationen og vores beboere med tekniske forespørgsler.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af
•    Vedligeholdelsesplaner i samarbejde med vores projektafdeling
•    Sikre at vores serviceaftaler bliver overholdt
•    Besvare henvendelser fra vores beboere 
•    Kontakt og samarbejde med håndværkere og andre samarbejdspartnere
•    Kvalitetssikring af ejendomsdata på din portefølje
•    Udarbejdelse af kravsspecifikationer til indkøbsafdelingen til bl.a. rammeaftaler mv. 

Vi har et stort tværgående samarbejde på tværs af Facility Management. Hvorfor vores driftsleder fra tid til anden også bidrager til flyttesyn, skimmelsvampdager, vandskader mv.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det afgørende, men vi forventer du har en bred teknisk viden om ejendomme og ejendomsdrift, og gerne flere års erfaring inden for bygge- eller ejendomsbranchen.

  • Du er fortrolig med IT og trives med at arbejde med digitale løsninger
  • Du er klar og tydelig i din kommunikation
  • Du er en teamplayer med stort T og trives med at hjælpe dine kollegaer og vores beboere
  • Du behersker dansk flydende, og er i stand til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på engelsk

Hvordan søger du jobbet?
Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier Care, Dare & Share? Så send et CV hurtigst muligt.

Vi forventer at afholder samtaler løbende. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan de rettes til Head of Facility Management, Patrick Lyons tlf.: +45 54 33 00 45

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 161.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 342 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.