Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ledig stilling

Ambitiøs udlejningskonsulent til boligudlejning

Ambitiøs udlejningskonsulent til boligudlejning

Kan du drive boligudlejning fra første interesse til lukket kontrakt? Har du en stærk kommerciel drivkraft og forstår, hvordan du tilføjer værdi til de ejendomme, du arbejder med? Er du servicemindet og motiveres af at realisere små og store familiers boligdrømme? Så kunne stillingen som udlejningskonsulent hos Heimstaden Danmark måske være noget for dig.

Heimstaden opkøber, udvikler, sælger og forvalter ejendomme i Europa. I Danmark består vores portefølje af cirka 400 ejendomme med mere end 20.000 lejeboliger i hele landet - både nybyggede, nyere og ældre ejendomme.

Til Heimstaden Danmarks kontor i Aarhus søger vi en udlejningskonsulent, som selvstændigt kan drive boligudlejning på tværs af ejendomme i den portefølje, du får tildelt.

Om stillingen

Som udlejningskonsulent omfatter din opgave både førstegangsudlejning og genudlejning af Heimstadens boliglejemål. Du ejer hele processen fra boligannoncering til at afholde åbent hus-arrangementer og fremvisninger frem til lejekontrakten er underskrevet.

Jobbet giver dig god mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag, hvor du selv sørger for at nå dine mål, arbejdsopgaver og holde styr på dine aftaler.

Både på mail, telefon og ved fremvisninger vil du have dialog med interesserede lejere – og løfter naturligt ansvaret for at matche deres ønsker og drømme med Heimstadens ledige lejemål.

I det daglige har du tæt sparring med både dit porteføljeteam samt øvrige kolleger i udlejningsafdelingen, som tæller 17 passionerede kolleger, fordelt på vores kontorer i Aarhus, Odense og København. Vi arbejder tæt sammen som en enhed og altid står til rådighed for hinanden. Stillingen refererer til Head of Letting for Heimstaden Danmark.

Din primære arbejdsopgaver tæller bl.a.:

 • Udarbejdelse af boligannoncer samt bestilling af fotomaterialer i henhold til Heimstadens guidelines
 • Direkte kundekontakt gennem personlig fremvisning, telefon og e-mail
 • Planlægning og koordinering af åbent hus-arrangementer
 • Oprettelse og vedligeholdelse af boligdata på vores digitale platform
 • indsamling af data til rapportering, såsom tomgang og åbent hus-arrangementer
 • bidrag til fastsættelse af lejeniveauer
 • Øvrige administrative opgaver.

Hvem er du?:

Som person har du et godt overblik, kan organisere dine opgaver og har et veludviklet servicegen. Det omsætter du til at sikre boligmatch mellem Heimstaden og vores potentielle lejere.

Din erfaring har du hentet fra ejendomsbranchen – gerne som ejendomsmægler – ligesom du har en generel interesse for ejendomme, udlejning og den markedsdynamik, vi er en del af.

Vi forestiller os, at du:

 • Har minimum fem års erfaring, enten som ejendomsmægler eller inden for boligudlejning
 • Har kørekort og en ren straffeattest
 • Kommunikerer flydende på dansk og ubesværet på engelsk i både skrift og tale
 • Ser muligheder frem for begrænsninger og bidrager til vores konstante forbedring af boligtilbud til kommende beboere.

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Arbejder struktureret og tager ejerskab for dine opgaver og din portefølje af ejendomme.
 • Går til opgaverne med godt humør og fokus på det gode samarbejde i en travl hverdag
 • Trives i en udadvendt og selvstændig rolle, hvor du er i kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af dagen.
 • Er dygtig til at forstå mennesker og afkode deres behov, så du hurtigt kan identificere boligønsker op mod potentielt match.

Vi prioriterer, at vores kommende beboere oplever en professionel og imødekommende service, så du skal have en naturlig interesse i at yde fremragende kundeservice og matche vores lejemål med kommende beboere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer om ugen. Du skal forvente weekendarbejde en dag om ugen (enten lørdag eller søndag) mod en ugentlig fridag på hverdage.

Du bliver tilknyttet Heimstadens regionskontor i Aarhus og arbejder med en fast portefølje af ejendomme i det jyske. Du får stillet en firmabil til rådighed til besigtigelse af ejendomme/boliger samt i forbindelse med åbent hus og fremvisninger mv.

 

Hvordan søger du jobbet?
Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier Care, Dare & Share? Og skal du være en del af vores Friendly Workplace? Så send et CV hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende, og lukket opslaget når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan de rettes til Head of Letting Patrick Boe Petersen tlf.: +45 60 98 77 66.

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 240 gode kollegaer, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling, som vi hjælper på vej med attraktive personalegoder som pension, sundhedsordning, betalt internet og sport, sociale arrangementer og meget mere.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 163.000 lejeboliger i 9 lande og en samlet porteføljeværdi på 347 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.