Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Synsmedarbejder til Heimstaden (Nordjylland)

Vil du være med til at sikre vores boligers stand ved ind- og udflytning, samt hjælpe med mindre håndværksmæssige opgaver i det jyske?  Så er det måske dig, som Heimstaden Danmark søger.

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores beboer. Vores vision er at forenkle og berige vores lejers hverdag gennem boliger med omtanke. I Danmark forvalter vi vores egen ejendomsportefølje på mere end 16.000 lejemål i nyopførte og ældre boligudlejnings-ejendomme og knap 320 erhvervslejemål i hele landet. 

Om stillingen
Du skal bruge ca. 60% af din tid på syn og administrativt arbejde og ca. 40% håndværksmæssige opgaver. Når vores lejere opsiger deres bolig, udfører du fraflytningssyn. På samme vis laver du indflytningssyn, når nye lejere overtager lejemålet. Når du ikke har travlt med synsarbejdet, udfører du mindre håndværkeropgaver.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Syner boliger og dokumenterer fejl og mangler, samt udbedre disse
 • Rekvirerer eksterne håndværkere, der skal stå for reparation og renovering 
 • Udarbejder regneark med udgifter, som administratoren fakturerer til lejerne 
 • Udfører mindre håndværksopgaver, såsom udskiftning af skabe, indvendige døre, justering af vinduer og døre, strømmålinger eller udskiftning af blandingsbatterier m.m. 

Vi giver dig en selvstændig hverdag, hvor du har friheden til selv at planlægge din arbejdsuge ud fra opgavetildeling og ind- og fraflytningssager. Du bestemmer selv inden for din arbejdstid, hvornår du gør hvad, så længe du sikrer glade beboere og når alle dine deadlines.

Vi forestiller os, at du:

 • har erfaring med flere af ovenstående opgaver
 • er fortrolig med Microsoft Office-pakken og andre digitale løsninger 
 • har kendskab til I-syn, Det er ikke et krav men en fordel
 • har et gyldigt kørekort
 • kan kommunikere med beboere på både dansk og engelsk

Vi forventer, at din værktøjskasse er fyldt med god praktisk erfaring, sans for kvalitet og et smil. Din uddannelsesmæssig baggrund er derfor ikke så relevant. Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt fra start med en kollega, som vil sikre dig sidemandsoplæring og faglig sparring. 
 

Som person lægger vi vægt på, at du:

 • Du er selvstændig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du har en struktureret, målrettet og detaljeorienteret tilgang til arbejdet
 • Du sætter en ære i at levere en god service
 • Du motiveres af at være en del af et dynamisk miljø og er en positiv teamplayer

Vi stiller firmabil(varevogn) til rådighed, og det vil klart være en fordel, hvis du kan placere firmabilen ved dit hjem, da du vil køre ud hjemmefra til dagens første opgave. Der kan være behov for hjemmekontor, dette aftales ved ansættelsen. 
Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier? Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. 

Hvis du har spørgsmål, så kan afdelingsleder Henrik Olsen kontaktes på tlf.: 2371 7010 

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?
Som vores kommende synsmand bliver du del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.
Vi er ca. 226 medarbejder på landsplan, og i driftsafdelingen venter kompetente kollegaer på at tage godt imod dig. Sammen servicerer vi vores beboer i hele Danmark og sørger for, at vores bygninger og udendørsarealer holdes i den bedste stand. 
Genvejen til tilfredse kunder går gennem dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling. Det hjælper vi på vej med bl.a. pension og sundhedsforsikring, sociale arrangementer og meget mere.
- - -
Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.
Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende. 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning hos Heimstaden!