Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Projekt lektiehjælp

Heimstaden Danmark, SOS Børnebyerne og MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp

I samarbejde med MentorDanmark og SOS Børnebyerne, tilbyder Heimstaden Danmark skræddersyet lektiehjælp til skolebørn, der oplever et generelt behov for hjælp – eller måske har behov for at få genoprettet værktøjerne efter flere måneders hjemmeundervisning under covid-19.

Vi tilbyder op til 80 lektieforløb à 5×2 timers undervisning* – hjemme hos jer.

  • 5 x 2 timers undervisning
  • 30 dages gyldighed efter match
  • Én-til-én skræddersyet undervisning
  • Et boost i et fag I bestemmer

Hvem kan ansøge – og hvornår?
Der tilbydes lektiehjælp til både folkeskoleelever og gymnasieelever. Underviserne er nogle af landets dygtigste topstuderende.

>> ANSØG OM LEKTIEHJÆLP HER

 Ansøgningsfristen er den 1. september 2021 – vi starter op blandt tildelte forløb i medio september 2021.

*Det med småt:
Det er en forudsætning for undervisningens succes, at både eleven og familien bakker op om og engagerer sig i projektet. Heimstaden, SOS Børnebyerne og MentorDanmark tager ikke ansvar for gentagne aflysninger og forbeholder sig ret til aflyse forløbet, hvis vi vurderer, det ikke lader sig gennemføre.1. 

– En del af A Home for a Home:
Tilbuddet om lektiehjælp via MentorDanmark er en del af Heimstaden og SOS børnebyernes fælles ansvarlighedsprogram, A Home for a Home

Med A Home for a Home ønsker SOS Børnebyerne og Heimstaden at sætte nye standarder for samarbejde mellem private virksomheder og NGO’er, hvor man bruger hinandens ekspertise både lokalt og globalt – og sammen tænker nye initiativer.

Ud over at støtte mange globale programmer understøtter A Home for a Home også programmer til at hjælpe børn og familier i de lande, hvor Heimstaden er til stede; både gennem medarbejderinddragelse, beboerinddragelse og i samarbejde med andre partnere i SOS Børnebyernes netværk.

Projekt lektiehjælp er det første danske projekt, der har modtaget midler fra A Home for a Home.