Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Er du på udkig efter lejebolig i Odense?

Odense

Er du på udkig efter lejebolig i Odense?

Heimstaden tilbyder tilgængelige og tidssvarende lejeboliger i god kvalitet. Vi har både nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet – herunder i Odense. 

Om din drømmebolig ligger i nærheden af naturen, tæt på vandet eller midt i det summende byliv, har vi den rette lejebolig til lige præcis dine ønsker og behov. 

Byen med de mange muligheder

Gennem de seneste år er Odense blevet transformeret fra en stor by til en storby, med alt hvad det indebærer. 

Odense bugner af kulturtilbud, oplevelsesmuligheder, caféer og restauranter, et sprudlende studieliv, masser af arbejdspladser, grønne parker og meget mere. Med placering midt i Danmark er Odense et rigtig godt valg.

Hos Heimstaden tilbyder vi lejligheder og rækkehuse for enhver smag – det er bare at gå i gang med at udforske mulighederne. 

I nærheden af naturen

Forstæderne omkring Odense byder på både rækkehuse, lejligheder og huse til den moderne børnefamilie eller dem der ønsker lidt mere ro og græs under tæerne.

Tæt på vandet

På havnen finder du koncerter, loppemarkeder, sportsfaciliteter på land og i vand, samt gastronomiske oplevelser – og trænger du til en dukkert, er havnebadet et fantastisk mødested.

I det summende byliv

I centrum af Odense er der liv og glade dage. Byen er attraktiv for studerende, der kan få glæde af de mange kulturtilbud og festivaler, men er også perfekt til familier, der bl.a. kan nyde en dag i Odense Zoo.

Boliger med omtanke

Vi tilbyder unikke lejeboliger i Odense til både små og store familier, singler og studerende. Boliger med omtanke skaber plads til hverdagens små og store øjeblikke. 

Vores boliger er verdens bedste midtpunkt for de, som bor der. Bag facaden gemmer sig unikke personer, unikke oplevelser og unikke historier. 

Vi skaber mere end boliger 
– vi skaber hjem.