Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Johan fra Asset Management

I ’Mød Heimstaden’ fortæller kolleger fra forskellige afdelinger om deres arbejde i Heimstaden – og hvordan de skaber boliger med omtanke.

Udgivet den 14. februar 2020

Asset Management forvalter, driver og optimerer Heimstadens ejendomme i Danmark. I dette portræt kan du møde Teknisk Asset Manager, Johan.

Der er fart på hverdagen, da der både skal lægges forretningsplaner for de enkelte ejendomme, assisteres med teknisk og kommerciel due diligence i forbindelse med køb af ejendomme (sikring af at alt går efter bogen, red.) og sparres med eksterne rådgivere og entreprenører på både bygge- og moderniseringsprojekter.

Johan er uddannet bygningskonstruktør og har ansvaret for Heimstadens nybyggeri i Danmark, også kaldet projekter. Det betyder, at han bl.a. sørger for, at entreprenører og andre samarbejdspartnere leverer de færdigbyggede ejendomme som aftalt.

Derudover er han ansvarlig for projektering og byggestyring, deltager på diverse bygherremøder og inddragelse af husets øvrige afdelinger. Den fornemmeste opgave, er ifølge Johan, at skabe de bedste rammer for beboernes nye hjem.

Læs også: Mød Heimstaden – Helene fra HR

Hvordan ser din dag typisk ud?

“Den er meget afvekslende, hvilket jeg godt kan lide. Jeg er meget ude af huset på byggepladser, ved vores ejendomme og til bygherremøder, da jeg har mange projekter på mit bord.

Jeg er med fra den spæde fase, altså før det første spadestik, og det er mit ansvar at sørge for, at der bliver leveret et kvalitetsprodukt hele vejen igennem, til den færdige ejendom står klar.

Når ejendommene er leveret og i drift, har de et efterliv, hvor jeg stadig sørger for, at alt er i orden og kører, som det skal. Asset Management har en central rolle i huset, da vi skal sørge for at bidrage med god overlevering af information til blandt andre udlejning, drift, administration og marketing, så vi sikrer, at alle har, hvad de skal bruge. Det er et vigtigt tværfagligt samarbejde,” fortæller Johan og fortsætter med at ridse det tværfaglige samarbejde op.

Dét, at skabe de bedste rammer til vores beboere er uden tvivl det bedste.

“Marketing skal f.eks. have materialer og tegninger over lejemålene til at kunne lave en hjemmeside og den brede markedsføring. Driftsafdelingen skal have informationer om ejendommen og hvordan de generelt skal driftes – og sådan fortsætter værdikæden,” siger Johan og fortsætter;

“Det produkt, jeg er med til at skabe og søsætte, favner bredt, så samarbejdet er helt essentielt med alle afdelinger i huset – og uden for huset med vores eksterne samarbejdspartnere.”

(artiklen forsætter under billedet)

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

“Det er et varierende job og det kan jeg enormt godt lide. Og så er det ekstra sjovt at gå på arbejde, når de store projekter når målstregen.

Dét, at skabe de bedste rammer til vores beboere er uden tvivl det bedste: At få ejendomme til at blive vellykkede projekter med glade beboere – og at inddrage alle både internt og eksternt på den rette måde, det er også vigtigt for mig.

Det er interessant og motiverende at alle arbejder mod et samlet mål, hvor vi opnår et godt slutresultat.”

Læs også: Mød Heimstaden – Peter fra Investment Management

’Boliger med omtanke’ – hvad betyder det for dig?

“Jeg tror ikke på kortsigtede løsninger – hverken økonomisk eller kundemæssigt. Derfor er det vigtigt for mig at arbejde for en virksomhed, hvor man holder sine aftaler og leverer dét, der er aftalt og mere til. Hvor man kan stå på mål for det og de værdier, som virksomheden besidder.

At vi leverer et godt slutprodukt og en god rejse derhen, er boliger med omtanke,” fortæller Johan og fortsætter;

“At være nytænkende og sørge for en totaloplevelse for både nuværende og potentielle lejere er helt essentielt, og dét arbejder vi alle sammen for. Så er Asset Managements opgave jo også at arbejde med ejendomme, der understøtter bæredygtighed – gode, tidssvarende løsninger.

Det er rart at være i Heimstaden, fordi man kan stå på mål for den integritet.”

Opdatering, juni 2020:
Siden denne artikel blev udgivet, er Johan blevet forfremmet til Head of Asset Management.