Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Pyramidehus på 109 m2 i Middelfart

Violinen 2, 5500 Middelfart

Lækre pyramidehuse med stor carport og skur. Alle 24 boliger er opført som super lavenergi boliger, bygget efter 2020 reglementet. Boligerne har alle solceller og opvarmes via jordvarme. Husene er gennemmuret med vandskurede vægge. Meget lækkert køkkeninventar (snedkerkøkken) med lavenergi hårde hvidevarer. Boligerne indeholder, bryggers, bad/wc, soveværelse, 2 børneværelser, køkken/alrum og stue. Der er laminat gulve i boligerne med udtryk som hvidolieret Ask. Endvidere er der stor syd/vest vendt terrasse og tilhørende have på ca. 400 m2. Det er cremen af udlejningsboliger som er opført her i Strib. Der er ca. 800 m til strand og 5 km til nærmeste Golfbane.

Området

Området omkring Middelfart har en broget og spændende historie. Middelfart har blandt andet 800 års historie med marsvinfangst. Den gamle Lillebæltsbro blev både starten på en nærmest eksplosiv vækst af trafik over Lillebælt, og samtidig dødsstødet for mange hundrede års færgefart mellem Middelfart og Fredericia. I 1970 blev byerne forbundet med endnu en bro, da Den Nye Lillebæltsbro med mortorvej kom til.

Middelfart byder på adskillige kulturelle og historiske oplevelser. Museer, kunstgallerier, arkitektur samt en masse særudstillinger.

Her er der også masser af shoppingmuligheder: Mode, brugskunst, økologi, fødevarer og meget mere. Der er et bredt udvalg af specialforretninger i både Fredericia og Middelfart, samt caféer og restauranter, som også hører med til en succesfuld shoppetur.

Hvis du er interesseret i arkitektur, kan du finde en bred vifte af både historisk og moderne arkitektur i Middelfart og Fredericia. Du kan f.eks. besøge Middelfarts havnefront eller Kanalbyen ved Lillebælt i Fredericia.

Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Skole 800 m
Indkøb 800 m
Hvidevarer Indbygningsovn, kogeplade, emhætte, køle/fryseskab
Offentlig transport 200 m
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Byggeår 2017
Carport Ja
Energimærke A1
Motorvej 3 km
Lisbeth M. Nielsen Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.