Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

2-værelses Lejlighed på 84 m2 i København SV

Vestre Teglgade 10B, 7. tv., 2450 København SV

Velkommen til Holmediget - lejligheder ved vandkanten! 

Holmediget består af 105 attraktive kvalitetslejligheder fordelt på 2-5 værelser. Ejendommen er opført i 2019. Alle lejligheder har egen altan eller terrasse. Alle lejligheder har gulvvarme, nyt hvidt køkken fra Svane i høj kvalitet og Grohe køkkenarmatur, Siemens hårdehvidevarer i køkkenet, badeværelse fra Svane med Grohe armaturer, Siemens vaskemaskine & tørretumbler. Lejlighederne er gennemlyste og har store vinduespartier.  

Der er mulighed for at leje parkeringsplads i kælderen til kr. 625,00 pr. md.

Hertil byder ejendommen på elevator, et skønt fællesrum og et fantastisk gårdmiljø, hvor du kan slappe af og hygge i de åbne arealer.

Med Holmediget ønsker vi at tilbyde familieboliger i et attraktivt bymiljø, hvor det bedste findes inden for rækkevidde. Området er næsten færdigbygget og allerede nu blomstrer butiks- og cafélivet, med steder som det italienske supermarked SuperMarco og hyggelige bådcafeer, hvor du kan forkæle dig selv og dem, du holder af. Metroen åbner i år 2024.

Holmediget ligger ved Frederiksholmsløbets indbydende havnebassin i Teglholmens nye boligkvarter, Kanaltorvet. Med en lejlighed i Holmediget bliver du en del af Københavns nye, attraktive bydel, hvor vandet og grønne områder er centrale omdrejningspunkter. Op mod Holmediget udvides Frederiksholmsløbet i de kommende år med kanaler og karreer, som åbner op for både badning, kajakroning og rekreation på kajkanten.

Det er ikke muligt at benytte lejligheden som delebolig

Der er ikke mulighed for at leje, hvis du er registreret i RKI

Der betales 3 måneders leje i depositum, 1. måneds leje samt 1 måneds forudbetalt leje.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Holmediget

  Om Holmediget

  Bo tæt på by og vand i København SV

  Med en lejebolig i Holmediget får du en moderne lejlighed i det nye kvarter, Kanaltorvet, lige ved Enghave Brygge. Alle lejligheder er bygget med materialer i topkvalitet og indrettet, så pladsen udnyttes optimalt – både for den lille og den store familie.

  Bo direkte ved vandet eller med udsigt til Holmedigets indbydende gårdhave – og med alt hvad du behøver lige uden for døren: den nye skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og rig mulighed for aktiviteter på vandet, en dukkert i havnebadet eller løbeture på Amager Fælled.

  Holmediget ligger et stenkast fra indre by med kun 14 minutter på cykel til Kongens Nytorv og samtidigt er der kun 200 meter fra hoveddør til havnebassin. Kræver din hverdag længere transport, har du mulighed for at leje p-plads i parkeringskælderen, så bilen altid er sikkert parkeret.

  Læs mere om ejendommen