Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Lejlighed på 45 m2 i Odense NØ

Vanddråben 59, ST., 5240 Odense NØ

2 værelses lejlighed i stueplan i dejligt kvarter.

Lejemålet ligger i Vanddråben i Seden syd, i Odense NØ. De 32 boliger i Vanddråben er opført som lejligheder.

Dette 2 værelses lejemål er indrettet med entre med plads til vaskesøjle. Fra entre er der adgang til køkken i åben forbindelse til stue, hvorfra der er adgang til soveværelse og fra soveværelse til flisebadeværelse med brus og toilet. Der er fra stuen udgang til terrasse.

Der medfølger et skur til hver bolig og der er fælles grønne arealer med legeplads.

Der er gulvvarme i hele boligen, og den indholder komfur, emhætte, køle/frys samt opvasker.

Det er tilladt at holde 1. stk. kat eller hund med forbehold, ingen muskel eller kamphunde, farlige dyr eller krybdyr.

Området

Vanddråben ligger i et boligområde med god variation af parcelhuse, villaer og lejeboliger i Seden Syd, en bydel i udvikling i den nordøstlige del af Odense på Fyn, som hører til Odense Kommune.

Der er 8 km til Odense centrum og ca. 11 km til Syddansk Universitet. Der er gode busforbindelser og cykeltier i området, og den nye Ring 3 giver hurtig mulighed for at komme videre til motorvejen.

Der er flere indkøbsmuligheder, da både Netto, Rema og SuperBrugsen ligger i nærheden. Desuden ligger der også drive-in bager og pizzaria.

Den nærmeste skole er Seden Skole, der ligger flere børnehaver og vuggestuer i området.

Et utrolig skønt område med masser af natur kun 15 km fra den hyggelige kystby Kerteminde med lækker badestrand og stor lystbådehavn.

I alle boligerne er der installeret fibernet. 

Dyr tilladt 1 hund el. kat, med forbehold
Parkering Ja
Skole 1.5 km
Offentlig transport 200 m
Motorvej 9 km
Eget udhus Ja
Energimærke B
Byggeår 2009
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Vanddråben

  Om Vanddråben

  Lejeboliger nær indkøb og natur

  Vanddråben ligger i et boligområde med god variation af parcelhuse, villaer og lejeboliger i Seden Syd, - en bydel i udvikling i den nordøstlige del af Odense.
  Nærområdet byder på masser natur, og du er kun 15 km fra den hyggelige kystby Kerteminde med lækker badestrand og stor lystbådehavn.

  Vanddråben er opført i to etaper i hhv. 2009 og 2020 og der er i alt 62 lejligheder. Alle lejlighederne er indrettet lyst og indbydende og med gode, rummelige værelser.

  Læs mere om ejendommen