Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 92 m2 i Odense NØ

Vanddråben 34, 5240 Odense NØ

Denne 3 værelses bolig på 92 m2, er beliggende i stueplan.

Den er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til badeværelse, soveværelse, værelse samt stue i åben forbindelse til køkkenet.

Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer, komfur, emhætte, køle/frys og opvaskemaskine.

Begge værelser er med indbyggede skabe. Der er gulvvarme i hele boligen.

Alle boliger i stueplan har adgang til egen flisebelagt terrasse. Redskabsskur medfølger til alle lejemål samt parkeringsplads.

Området

Vanddråben ligger i et boligområde med god variation af parcelhuse, villaer og lejeboliger i Seden Syd, -en bydel i udvikling i den nordøstlige del af Odense på Fyn, som hører til Odense Kommune.

Der er 8 km til Odense centrum og ca. 11 km til Syddansk Universitet. Der er gode busforbindelser og cykelstier i området. Den nye Ring 3 giver mulighed for hurtigt at komme frem til motorvejen på 10 minutter og herfra videre mod enten København, Svendborg eller Jylland.

Der er flere indkøbsmuligheder, da både Netto, Rema 1000 og SuperBrugsen ligger i nærheden. Desuden ligger der også drive-in bager og pizzeria.

Den nærmeste skole er Seden Skole og der er ligeledes flere børnehaver og vuggestuer i området.

Et utrolig skønt område med masser af natur - kun 15 km fra den hyggelige kystby Kerteminde, med lækker badestrand og stor lystbådehavn.

Parkering Ja
Skole 1.5 km
Indkøb 600 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Offentlig transport 200 m
Motorvej 9 km
Eget udhus Ja
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2020
Legeplads Ja
Køkkenelementer Tvis

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Vanddråben

  Om Vanddråben

  Lejeboliger nær indkøb og natur

  Vanddråben ligger i et boligområde med god variation af parcelhuse, villaer og lejeboliger i Seden Syd, - en bydel i udvikling i den nordøstlige del af Odense.
  I nærområdet er der masser af natur, og du er kun 15 km fra den hyggelige kystby Kerteminde med lækker badestrand og stor lystbådehavn.

  Læs mere om ejendommen