Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Dobbelthus på 94 m2 i Vamdrup

Tyrings Ager 1 B, 6580 Vamdrup

Bebyggelsen Tyrings Ager 1-15 består af 15 boliger på hver 94 m2 opført i 1997, med ydermure i røde facadeteglsten og tagkonstruktion udført som sadeltage, belagt med røde vingetegl.

Boligerne er opført som 7 dobbelthuse samt et enkelt fritliggende hus. Der er egen have og tillige carport eller garage samt udhus til hver bolig.

Hver bolig er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til værelse samt rummeligt soveværelse og badeværelse med bruseniche. Dejligt køkken med adgang til bryggers samt stor lys stue med udgang til terrasse og egen have.

Ejendommen ligger i den vestlige del af Vamdrup med kort afstand til rekreative områder, skole, sportsfaciliteter, indkøbsfaciliteter, offentlig transport m.v. Området er karakteriseret ved nyere villaer, rækkehuse m.v. og er et trygt område med lokal færdsel, stisystemer m.v.

Byggeår 1997
Parkering Ja + gæster
Skole 400 m
Indkøb 2 km
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Offentlig transport 1 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke C
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja
Christina Kraft Telefon: +45 70 23 80 02 Send en e-mail
Udlejningsafdeling Telefon: +45 33 75 10 10 Send en e-mail

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.