Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

2-værelses Lejlighed på 69 m2 i Varde

Torvegade 67, 6800 Varde

De indvendlige billeder er fra et lejemål som er renoveret.

Lejemålet har et stort køkken/alrum, stor stue samt et godt soveværelse.

Der er opvaskemaskine, ovn, kogeplade, køle/fryseskab samt vaske/tørremaskine i lejemålet. Ydermere hører der en parkeringsplads til lejemålet.

Området

Skønne lejligheder beliggende ved Varde å. Her er man i gåafstand til byens mange faciliteter. Her kan bla. nævnes kort afstand til Kvickly, Føtex samt Fakta. Gå-gaden er ligeledes i kort gåafstand. Her finder man et væld af specialbutikker, samt spisesteder. Kort sagt en skøn beliggenhed i midtbyen!

Lejlighederne som ligger ud mod åen har terrasse samt en lille have. 

Dyr tilladt 1 hund, med forbehold

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Torvegade

  Om Torvegade

  Charmerende lejeboliger med god beliggenhed i Varde

  Med Varde Å som nabo, finder du her de hyggelige og velindrettede lejeboliger på Torvegade. Lejlighederne er lyse med fine trægulve, hvide vægge og en god rumfordeling. Køkken og bad fremstår velholdt og indbydende.

  Nærområdet byder på grønne områder og der er kun fem minutters gang til Varde Torv og de hyggelige gågader i hjertet af Varde. Her bliver du mødt af et væld af indkøbs- og shoppemuligheder og byens hyggelige spisesteder.

  Læs mere om ejendommen