Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Torvegade 55 1.sal., 6800 Varde
Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 81 m2 i Varde

Torvegade 55 1.sal., 6800 Varde

Skønne lejligheder med fantastisk beliggenhed lige ned til Varde å. Her er man i gåafstand til byens mange faciliteter. Her kan bla. nævnes kort afstand til Kvickly, Føtex samt Fakta. Gå-gaden er ligeledes i kort gåafstand. Her finder man et væld af specialbutikker, samt spisesteder. Kort sagt en skøn beliggenhed i midtbyen!

De lejligheder som ligger i stueplan og som har udsigt til Varde Å, har terrasse samt en lille have. 

Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Rygning forbudt Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Torvegade

  Om Torvegade

  Charmerende lejeboliger med god beliggenhed i Varde

  Med Varde Å som nabo, finder du her de hyggelige og velindrettede lejeboliger på Torvegade. Lejlighederne er lyse med fine trægulve, hvide vægge og en god rumfordeling. Køkken og bad fremstår velholdt og indbydende.

  Nærområdet byder på grønne områder og der er kun fem minutters gang til Varde Torv og de hyggelige gågader i hjertet af Varde. Her bliver du mødt af et væld af indkøbs- og shoppemuligheder og byens hyggelige spisesteder.

  Læs mere om ejendommen